Kamen Rider ~All Riders Together~

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  K.Lenno.02 on Fri 08 Aug 2014, 17:25Dit verhaal speelt zich af in n wereld zoals iedereen die kent, een dood normale wereld. Alleen het werd alles in plaats van dood normaal als de Imagin’s eenmaal verschijnen. Deze ‘Imagins’ zijn schepsels die veel van elkaar verschillen, de ene hebben horens, de andere hebben tentakels en de andere lijken weer op menselijke sprinkhanen. Maar hoe ze er ook uit zien, ze hebben allemaal een doel, het veranderen van de toekomst en de mensheid uitroeien.

Een imagin is op eerste blik van zand en is zijn boven lichaam op de grond en zijn onder lichaam boven zich.
(n beetje warrig plaatje, maar zo ziet het er dan uit x3)
Een imagin is van zand, als het zich in de mensen wereld bevind en nog geen contract heeft met een persoon. Met een contract word bedoelt dat een imagin bezig is om een wens van zijn ‘contracthouder’ te vervullen zodat de poort naar het verleden geopend word.

Er zijn slechte Imagin’s, zoals de meeste, maar er zijn ook enkele goede Imagins die rider helpen om de wereld te redden. Deze imagin hebben vooral de kracht om zich in een wapen te veranderen, hun contract houder te overschaduwen, zowel als mens als in rider vorm.  Als een imagin het lichaam van een mens controleert, word het ook wel n Imagine genoemd.

Riders, zijn mensen die door hun lot gekozen zijn om de wereld, de mensen en de toekomst te beschermen. Er zijn vele verschillende riders, sommige reizen in treinen en andere roepen de krachten op van elektronische dieren om hun bij het gevecht te helpen. Iedereen heeft dan ook een eigen naam, zo heb je: Den-o, Zeronos, Diend, Decade, Ryuuki, W, OOO, Kabuto etc.

Deze riders leefde allemaal n eigen leventje en beschermde de tijd op hun eigen manier, tot dat ze door het lot bij elkaar geroepen zijn en ze een team moeten vormen om de wereld van hun volgende schurk te redden, het brein van de imagin aanvallen.

Regels:
Real chara graag ^^
Geen bloederige details
Niet te dramatisch maken
niet tever in liefde
als je iets niet snapt graag even vragen om misverstanden te voorkomen ^^
overige FF regeltjes

Riders:
Nogami Ryotarou als Den-o
Nogami Kotarou als Shin Den-o
Yamada Ryosuke als Zeronos
Fang als Skyrider
Kaito Daiki als Diend
Kitty als D-Life


Andere chara’s:
Imagins:
- Momotaros (contract houder: Nogami Ryotaro)
- Urataros (contract houder: Nogami Ryotaro)
- Kintaros (contract houder: Nogami Ryotaro)
- Ryutaros (contract houder: Nogami Ryotaro)
- Teddy (contract houder: Nogami Kotarou)
- Deneb (contract houder: Yamada Ryosuke)
- Sieg (contract houder: Fang)
Andere chara’s:
- Kai
- Owner


Ik ben:

klik
klik
Nogami Ryotaro, de rider van Den-O en een echte pechvogel. Het ongeluk staat altijd naast zijn zijde wat hem meestal tegen werkt. Ryotaro is wat naïef maar daardoor is hij een echte doorzetter. Als Den-O heeft hij beschikking over de DenLiner, dat een tijd reizende trein is en heeft hij vele verschillende Imagin die hem helpen en laat ze hem dus ook zonder pardon overnemen. Ryotaro is een rider met vele verschillende vormen, niet alleen de vormen met de imagin apart, maar ook een form met alle 4, of een eigen form met de 4 als een zwaard.

klik
Sword Form
als wapen
Momotaros, Momo is de eerste imagin waarmee Ryotaro een contract mee maakte. Momo is koppig, arrogant en heeft een kort lontje. Hij schept vaak op maar is een echte vechter. Als hij zich tot wapen verandert is hij een Zwaard.

klik
Rod Form
als wapen
Urataros, Ura is de 2e imagin waar ryotaro een contract mee kreeg. Ura is een intelligente en rustige imagin die toch n tikje flirterig is. Op eerste blik is hij dan ook opgedoken om een persoon over te nemen zodat hij met de vrouwen kon flirten. Zo gebruikt hij Ryotaro ook wel eens en komt hij vaak in ruzies met Momo. Als hij zich verandert tot een wapen is hij een vishengel

klik
Axe Form
als wapen
Kintaros, Kin is de 3e imagin waar Ryotaro een contact mee sloot. Kin is een rustige en wijze imagin die niet veel doet, hij slaapt de helft van de tijd. Kin is een van de sterkste en die kracht gebruikt hij dus zo goed mogelijk. Kin houd rekening met anderen en beschermt zijn vrienden dan ook met zijn leven. Als hij zich tot wapen verandert is hij een bijl

klik
Gun Form
Ryutaros, Ryuta is de 4e en laatste imagin waar ryotaro een contract mee sloot en lijkt qua gedrag veel jonger dan de andere imagin. Ryuta is speels en houd van grapjes en geintjes uit halen waarmee hij Momo best wel vaak mee irriteert. Daarbij draagt Ryuta een zwaar geheim met zich mee wat zwaar op zijn schouder drukt. Hierdoor hoort hij ook een stem in zijn hoofd, maar hij zou hoe en dan het geheim voor zichzelf houden. Als hij zich verandert naar wapen is hij een geweer.


klik Strike Form
Garo Form
Nogami Kotarou, de kleinzoon van Ryotaro en de opvolger van Den-O waardoor hij werkt onder de naam Shin Den-O. Vergeleken met zijn grootvader, heeft Kotaro best wel een grote mond. Hij kan wat arrogant en koppig overkomen, maar als je hem beter kent valt het best wel mee. Zijn imago die hij probeert omhoog te houden, word dan ook nog eens goed verstoort door zijn ‘geërfde’ ongeluk. Kotaro verschild toch best wat van zijn grootvader, zo vecht hij op eigen kracht en heeft hij een eigen rider vorm. Hij gebruikt de imagin alleen als een wapen.
Kotaro kan op 2 manieren transformeren. om naar Strike-form te kunnen, gebruikt hij zijn Den-O riep en zijn pas die hij daar over heen haalt. Voor zijn krachtigste, Garo-form, heeft hij deze riep en pas niet nodig. hiervoor gebruikt hij alleen Teddy in zijn zwaard vorm waarmee hij een cirkel in de lucht tekent. Teddy verandert terug naar zijn normale vorm en Kotaro naar zijn Garo-form. Deze manier van transformeren is dan misschien wel gunstiger doordat, als zijn pas of riem gestolen is, hij nog altijd kan transformeren. maar het grote nadeel van deze transformatie, is dat met deze trans Kotaro maar 99,9 secondes heeft om het gevecht te beëindigen. ook speelt jaloezie, woede en wraak een grote rol bij deze transformatie. Als Kotaro over het tijds limiet gaat of last krijgt van ook maar een van deze dingen, kan hij zijn verstand verliezen en doordraaien. het gevaar hierbij is dat hij dan niet meer weet wat hij doet en wat hij moet doen. Hij hiermee dus ook niet bewust van zijn limiet.

klik
als wapen
Teddy, de enigste imagin waar Kotaro een contract mee heeft. Teddy is behalve een wapen ook een goede vriend van Kotaro en ze betekenen dus ook veel voor elkaar. Teddy loop vaak net ietjes achter Kotaro waardoor hij hem kan beschermen tegen ongeluk en kan ingrijpen waar het nodig is. Als wapen is hij een zwaard en kanon.

klik
klik
klik
Altair Form
Zero Form
Yamada Ryosuke, Ryosuke is de Zeronos rider en reist net als Den-O in een tij reizende trein. Ryosuke is een iets koppige jongen die niet precies weet hoe met mensen om te gaan en hoe hij op verschillende dingen moet reageren. Zijn imagin, Deneb, helpt hem hier ongevraagd bij, wat vaak leid tot discussies en een geïrriteerde Ryosuke. Als rider is Ryosuke een serieuze jongen die doorgaat tot het einde en het uiterste in zichzelf haalt om zijn vrienden en geliefde te beschermen. Ryosuke verandert met behulp van kaarten, die hem helpen om in zijn Altair form te veranderen, na het gebruiken van zo’n kaart, verdwijnt niet alleen een kaart, maar ook de herinneringen van een persoon, de herinneringen aan Ryosuke. (zeg maar als hij iemand geholpen heeft en hij gebruikt een kaart, vergeet die persoon dat Ryosuke hem geholpen heeft) en zodra iedereen hem vergeten is, verdwijnt hij. Ryosuke is dan ook een goed voorbeeld van de woorden: ‘herinneringen maken de tijd’

klik
Vega-form
Deneb, de enigste magin waar ryosuke een contract mee heeft gesloten. Deneb, ook wel Odebu, is een vriendelijke imagin die alles doet om ruzies op te lossen en dingen weer goed te maken. Hij neemt dan ook meestal de controle over van Ryosuke’s lichaam om zijn problemen, waaronder vooral ruzies, op te lossen, of om mensen in het ziekenhuis te bezoeken omdat ryosuke dit zelf nooit zou doen.

klik
klik
Kai, het brein achter de imagin. Kei is en sarcastische jongen wiens leeftijd onbekend is. Hij toont weinig emotie, en als hij lacht, kan het alles behalve lachen betekenen. Zo gebruikt hij vaak de worden; ‘kan je het niet van mijn gezicht aflezen?’ Kei draagt altijd een groot boek met zich mee, agenda die hij gebruikt om de imagins de datums aan te wijzen. Hij kan dan ook zelf de poort naar het verleden openen


Last edited by K.Lenno.02 on Tue 14 Jul 2015, 23:50; edited 8 times in total
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  Dalychnea on Sat 09 Aug 2014, 12:23

okido
hier komen mijn personages

Fang
Naam: Oerba Yun Fang
Leeftijd: 21
Geslacht: Vrouw
Rol: Rider
Imagin: Sieg
Relatie: //
Biografie:
Fang is eigenwijs, zelfverzekerd, koppig, sarcastisch, vastberaden en onafhankelijk, maar ze is onzeker wanneer ze over haar verleden praat. Ze is heel abrupt and heeft een droog gevoel van humor en kan strikt zijn. Ondanks dat ze overkomt als eigenwijs en zelfverzekerd, heeft Fang ook een zorgende en meedogende kant, vooral naar de andere riders in haar team, wie ze zal beschermen met alles wat ze in zich heeft. Ze geeft diep om haar vrienden, bereidwillig om extreme maatregelen te nemen om ze te beschermen.

Sieg
Naam: Sieg
Rol: Imagin
Contract houder: Fang
Form: Wing form
Weapon form: Lance
Karakteristieken:
Door zijn prinselijke manieren van doen, word Sieg snel vertoornd als hij respectloos word behandeld. Iets waardoor hij wel eens in de clinch ligt met zijn contract houder, door haar gedrag en de manier hoe ze dingen doet.
avatar
Dalychnea

Female Aantal berichten : 12754
Leeftijd : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  K.Lenno.02 on Sat 09 Aug 2014, 14:10

die zijn goed :33
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  shirley on Tue 02 Sep 2014, 08:32

klik
klik
kotaro + teddy op de achter grond

De owner bezit de denliner hij is de gene die de opdrachten uitdeelt en meestal beslist wat er moet gebeuren en hij speelt graag met zijn eten hij is grappig, vreemd, en ook serieus  

klik
lings ^^
Diend
wapen

Kaito Daiki Is een slimme en doordachte dief hij is meestal emotie loos en doet vaak alleen wat hij wilt. Hij zal nooit laten merken dat hij om iemand of iets geeft tenzij het een waarde volle schat is als wapen heeft hij een gun waar kaarten bij horen die hij uiteraard ook verzameld(/steelt) hij heeft ook een tik om zomaar te verdwijnen/verschijnen zn andere tik is dat hij zn hand als een soort (pistool) maak en die op je richt als hij iets duidelijk wilt maken

klik
[url=...komt later..]D-Life[/url]
Wapen: 2 katana's pic komt later

Kitty is een hard, stil, slim, heel lief en bezorgd om vrienden  maar zwaar getraind meisje met een fotografisch geheugen. ze heeft alles wat ze weet van haar ouders geleerd. van haar vader heeft ze leren vechten tot ze erbij neer viel en dat ze nooit zomaar iemand moet vertrouwen hij zij altijd 'vertrouwen is iets dat de tijd met zich meebrengt' van haar moeder leerde ze dingen zoals genezen (hechten,genees middelen maken van kruiden enz.) & koken tot alles ineens veranderden haar ouders zijn vermoord door imagians en ze praat er nooit over en  omdat ze zich alles zo goed kan herinneren door haar fotografisch geheugen blijft ze elke nacht nachtmerries houden over de moord op haar ouders ze verbergt alles achter een glimlach en  heeft de kettimg van haar moeder altijd om haar nek hangen
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  Dalychnea on Tue 02 Sep 2014, 10:22

de link naar het plaatje van kitty werkt niet
avatar
Dalychnea

Female Aantal berichten : 12754
Leeftijd : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  shirley on Thu 18 Sep 2014, 19:38

sorry dat kan ik nu even niet gefikst krijgen ik kijk we voor een ander plaatje maar anders kunnen we gwn beginnen met het verhaal :3
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  K.Lenno.02 on Sun 01 Mar 2015, 17:32

k denk dat we ondertussen, langzaamaan wel kunnen beginnen x3

miss kunnen we beginnen bij het moment dat ze elkaar tegen komen?
dan lijkt het me het handigste dat ze allemaal achter een imagin aan zitten, die allemaal bij elkaar horen en dus naar elkaar toe rennen.
waardoor alle riders uiteindelijk ook bij elkaar komen
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  Dalychnea on Sun 01 Mar 2015, 17:53

vind ik best Smile
avatar
Dalychnea

Female Aantal berichten : 12754
Leeftijd : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  K.Lenno.02 on Sun 01 Mar 2015, 19:22


Het was rond de middag dat Ryotaro, dit keer overschaduwd door Momotaros, door de stad rende. Momotaros, de wildste kennende van het Den-O team, haalde steets maar naar de slechte imagin uit als hij even in de buurt kwam.maar in plaats van de slechte imagin zelf te raken, verwoeste hij meer muren van gebouwen, bomen etc. Momotaros dacht nooit echt na over de gevolgen. Hij heeft dan wel de grootste mond maar heeft ontzettend veel doorzetting vermogen. Hij sprong over hekken heen, van de daken van gebouwen omdat de slechte imagin die hij achterna zat, maar niet stil wilde blijven staan. Als hij slim was geweest, zou jij Urataros het lichaam van Ryotaro overnemen om het met de hengel van rod-form te vangen. maar hij was altijd te koppig om die schildpad een kans te geven om te schitteren. Momotaros had geen geweldige vriendschap met hem, en zou hem dus zo veel mogelijk vermijden.Kotaro had het geluk dat hij zijn DenBird kon gebruiken. de Denbird was een speciale motor die ook als het stuur van de DenLiner trein werkte. Zonder deze motor, is het moeilijk om de trein te laten rijden. Kotaro reed achter een slechte imagin aan die mensen in het park had aangevallen. Met Teddy in de hand probeerde hij de imagin in te halen. Teddy was Kotaro's vriendelijke imagin, die hem hielp om slechte imagin's te stoppen. Teddy kon namelijk ook veranderen naar een zwaard, een van de weinigste wapens die Kotaro kon hanteren.Ryosuke stond oog in oog van een slechte imagin. geen van hun bewoog een centimeter. hierdoor wist Ryosuke eerst ook niet precies wat te doen. kon hij het met een kleine aanval stoppen, of was het een val? zijn eigen vriendelijke imagin stond aan de andere kant van de slechte imagin. "Ryosuke!" riep Deneb maar Ryosuke wierp zijn blik niet af van de imagin tot Deneb er uiteindelijk genoeg van had en op de imagin af rende. "had toch gezegt, val aan na mijn teken!" riep Ryosuke wat verast door de situatie maar toen hij zag hoef de Imagin de lucht in sprong en van ze weg vloog, keek Ryosuke zijn groene vriend verstoord aan. "Zie je wat je nou doe?" gaf hij hem een dreun in zijn gezicht. Ryosuke had een aparte vriendschap met Deneb. Als Deneb hem irriteerde of iets stoms deed, strafde Ryosuke hem daar altijd mee door hem een dreun of een klap in zijn gezicht te geven. hij bedoelt het niet zo, en Deneb weet dit zelf ook. Ryosuke had een groot hart, en omdat hij er meestal toch niet veel van voelt, houd Deneb hem ook niet tegen. "Kom op!" Keek Ryosuke hem nog even aan voordat hij de richting in rende als dat de slechte imagin heen vloog.
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  Dalychnea on Tue 03 Mar 2015, 18:35


Overschaduwd door Sieg rende Fang over de daken. Sieg vond de momenten dat hij Fang kon overschaduwen wel het fijnste soms. Dan had hij tenminste geen last van dat onstuimige gedrag van haar. Met de wapenstaf in de hand achtervolgde hij een slechte imagin. De imagin was heel snel, maar de witte imagin gaf niet op.
avatar
Dalychnea

Female Aantal berichten : 12754
Leeftijd : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  shirley on Fri 06 Mar 2015, 14:31


Ik stond verscholen zodat de imagins mij niet konden zien ik wilde nog niet veranderen in D-Life zodat ik een verassings aanval kon doe en dan pas te veranderen

Diend
Ik rende een imagine achter na die behoorlijk snel was ik hey bruikte mijn speed up kaart zodat ik hem bij kon houden daarna richtte ik met mn pistool op de imagin voor mn finale blast aanval waarmee de imagine ontplofte
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  K.Lenno.02 on Fri 06 Mar 2015, 17:28


momotaros bleef zonder na te denken achter de imagin aan rennen. Hij botste nog een paar keer bijna tegen onschuldige burgen op. "Momotaros, laat mij nou! Ik kan met verre afstand op hem schieten!" Hoorde hij de kinderlijke stem van Ryutaros. Als ze de zelfde contract houder hadden, kon hij altijd met de andere imagin uit de Denliner communiceren. Net zo makkelijk als dat ze vanaf daar het lichaam van hun contracthouder konden overnemen. "Ik heb hem bijna!" Bleef Momotaros achter de imagin aan rennen en probeerde hem nog een keer te raken met zijn zwaard. Momotaros struikelde over een fietser.en het moment dat Momotaros recht op wilde staan, word Ryotaro's lichaam overgenomen door zijn gele imagin, Kintaros. Zijn Momotaros als laatste in zijn sword-form was, was Kintaros nu meteen in zijn Axe-Form. Met iets teveel kracht hield hij de fietser overheid door hem simpel weg op te tillen. "Het spijt me," zei hij met een diepe stem voordat hij de fiets van de grond nam en het terug aan de eigenaar gaf. "Idioot! De imagin! Laat me teug, ik was nog niet klaar!" Hoorde hij Momo's stem, maar zonder op zijn geschreeuw te reageren, rende hij wachter de imagin aan die nu nog veder van hun vandaan was. Uiteindelijk, stoppte de imagin op een groot gras veld en draaide het met een uitlokkende blik naar hun om. "Kintaros, dit is onze kans," hoorde hij Ryotaro toen en hij knikte. "En die zal ik nemen," zei hij waarbij hij zijn bijl tervoorschijn nam. Maar voordat hij de imagin nog kon aanvallen, zag hij hoe er plotselingnog meer verschenenhij reed dwars door de straten heen sinds de imagin de weg op gerend was. Kotaro raasde op zijn motor, tussen alle auto's langs. Mensen die op de voetpaden liepen, rende bang van de imagin was als die passeerde en sommige mensen rende zelfs uit hun auto's. Uiteindelijk sprong de imagin tussen alle chaos uit, het park in waar hij veder rende. "kotaro, dat bankje!" Riep Teddy hem even en kotaro keek even naar zijn zwaard voordat hij het zelfde bankje zag. Een staal bankje dat tegen de buiten van een hek stond, een hek die rondom het park zat. Hij stuurde zijn motor langs de auto's de weg af, richting het bankje. Door het stuur wat op te trekken en wat naar achteren te leunen, ging het voorwiel van de denbird iets de lucht in, net genoeg om het op de bank ze te zetten en omhoog over het hek te kunnen springen. Zonder er van af te vallen of iets, reed Kotaro veder het park in, tot de imagin die hij achterna zat plotseling stopte. Meteen trok Kotaro aan de rem toen hij een 2e imagin zat staan. Niet veel later zag hij ook zijn grootvader van deze tijd staan, overschaduws door Kintaro en in de Axe-formmet deneb die een beetje achter hem aan struikelde, rende Ryosuke in de richting die de slechte imagin heen vloog. "Probeer hem uit de lucht te schieten!" Riep hij nog even naar Deneb terwijl hij over een hek sprong, een park in. Hij hoorde hoe Deneb stopte met rnennen en zijn wijsvingers op de vliegende imagin richtte. Met zijn wijsvingers kon hij namelijk wat mee schieten, zelfs zonder dat hij naar zijn wapen vorm of rider vorm moest veranderen. Ryosuke hield zijn aandacht op de vliegende imagin, tot die plotseling geraakt leek te zijn. Ryosuke rende nog wat sneller toen hij zag hoe de imagin omlaag viel. Maar hij eindigde op een open plek in het park, met nog 2 andere imagins en 2 riders. Den-O en Shin Den-O. Hij kende het duo wel, hij had er al een paar keer mee samen rewerkt, maar of dat iets is om blij van te worden. "Wat is de bedoeling hier van?" Keek hij de 2 aan, maar geen van hun kon zijn vraag beantwoorden
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  Dalychnea on Sun 08 Mar 2015, 14:27


Hij sprong over naar een ander huis, maar zag toen in zijn ooghoeken dat er een aantal andere imagin met hun contractors op een open plek stonden in het park. 'Hm ...' mompelde hij en besloot om er een kijkje te nemen. Die slechte imagin was toch al een verloren zaak. Hij sprong van het dak af en liep rustig richting de andere imagin. Z'n staf zwaaide die omhoog, waardoor uiteindelijk de bovenkant tegen z'n schouder aanrustte. 'Ik heb geen idee.' antwoordde hij de groene imagin, ookal wist hij dat het niet tegen hem bedoeld was.
avatar
Dalychnea

Female Aantal berichten : 12754
Leeftijd : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  shirley on Sun 08 Mar 2015, 14:31


Toen ik de imagin verslagen had wilde ik weg lopen tot ik eem een andere imagin in het oog kwam een andere rider zat achter hem aan dus besloot hij er ook achter aan te gaan uit eindelijk kwam hij op een vels waar hij kintaros zag staan in Rider form en nog een andere Rider. De groene rider die hij gevolgd was stond nu ook stil en leek de andere riders op te merken


Ik zag ineens een aantal riders aan komen op het veld waar ik achter een boom stond verscholen ik besloot te voorschijn te komen "henshin" ik veranderde in D-Life
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  K.Lenno.02 on Sun 08 Mar 2015, 16:05


Hij keek om naar de wit-goud gekleurde rider als die antwoord gaf op zijn vraag. Zelf had hij de rider nog niet gezien en nog voordat hij het wist, verschenen er nog 2. Even wat verdacht bekeek hij alle riders, vooral de 3 die hij nog niet kende. Hij wist namelijk nog niet aan welke kant ze zouden staan. "Deneb, blijf op je hoeden, geen on nodige bewegingen," zei hij zachtjes alsof de hele situatie met de verschillende, onbekende riders to ernstig was


Even deed hij zijn armen over elkaar en wachtte hij rustig de situatie af toen hij de andere riders merkte. Het hele doel voor het stoppen van de slechte imagin, eindigde in een soort staar wedstrijd met meerdere imagin en verschillende riders. Plots, begonnen alle slechte imagin te grijnzen en plotseling veranderde ze samen in een grotere imagin ((alleen dan n slagje groter bedenken x3)) stilletjes wachtte hij de situatie nog steeds af, kintaros was nooit echt van de eerste aanval. Daarbij, ging er iemand alleen het karweitje afmaken? Of zouden ze samen gaan vechten? En áls ze samen zouden werken, zouden ze elkaar niet in de weg lopen omdat de meeste elkaar nog niet kende?


"Kotaro, wat is het plan?" Vroeg Teddy hem toen hij de andere riders bekeek. Kotaro mopperde zachtjes wat voordat hij zag hoe alle slechte imagins zich tot een voegde. "Niet veel," zei hij voordat hij van zijn Denbird af klom. "Vanaf hoeveel zal ik aftellen?" Vroeg teddy hem weer. Kotaro keek eerst nog even in zijn ooghoeken naar de onbekende riders voordat hij naar de grotere imagin keek. "Ik zou zeggen.. 20seconde," zei hij en terwijl teddy op de achtergrond begon af te tellen, rende Kotaro met teddy nog als zwaard, op de slechte imagin af.


Last edited by K.Lenno.02 on Mon 16 Mar 2015, 13:01; edited 1 time in total
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  Dalychnea on Sun 08 Mar 2015, 18:28


Hij merkte dat de groene imagin hem niet vertrouwde, maar hij had ook wel door dat er nog anderen kwamen. Plots hoorde hij allemaal lawaai achter zich en zag dat er nu een imagin stond die een slag groter dan zij waren en één van de imagin ging er al op af. Hij ging achter die imagin aan en hield zijn wapenstaf klaar voor een aanval. Hij sprong hoog de lucht en haalde met een krachtige slag uit naar de slechte imagin. Schietwapens waren niet echt zijn ding, maar als het echt nodig was zou hij ze wel gebruiken.
avatar
Dalychnea

Female Aantal berichten : 12754
Leeftijd : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  shirley on Sun 08 Mar 2015, 18:33


Ik pakte mn kaart van kameraden en liet drie riders verschijnen om voor mij te vechten ik rende er achter aan en ging de grote imagin aanvallen


Ik zag meerdere Riders staan en wist even niet wat ik moest doen toen 1 Rider in eens andere Riders liet verschijnen uit zn wapen keek ik even raar hoe kon hij nou weer riders laten verschijnen ik schudde de gedachte van me af pakte mn katana's en rende op de grote imagin af
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  K.Lenno.02 on Sun 08 Mar 2015, 19:17


Nog voordat hij bij de slechte imagin aankwam, begonnen de andere riders hem al aan te vallen. Even mopperde hij wat en zodra hij hoorde hoe Teddy gewoon dor bleef aftellen, keek hij hem aan, "hou maar op," mopperde hij zachtjes. Helemaal geïrriteerd was hij toen hij zag hoe de onbekende blauwe rider nog meer onbekende riders liet verschijnen. Alsof hijzelf de slechte imagin niet kon verslaan, belangrijker, nu zou hij helemaal geen makkelijk moment vinden om in te kunnen springen. Hij zag hoe de slechte imagin met zijn knuppel ((weet niet precies hoe zo'n ding heet ^^')) en klauw naar iedereen uit probeerde te halen. Hij rende toen op de klauw af en probeerde hem te onderscheppen met zijn zwaard


Toen iedereen gewoon tegen de slechte imagin ging vechten, bedacht hij dat het voor nu het belangrijkste was om hem te stoppen. Terwijl hij in zijn ooghoeken zag hoe Kintaros gewoon bleef staan, hield hij zijn hand uit naar Deneb. "Deneb, laten we niet langer wachten," zei hij voordat Deneb in een soort geweer veranderde. Een geweer met meerdere lopen waardoor het tegelijk meer zou kunnen schieten. Toen ryosuke zag hoe de slechte imagin met zijn lauw en knuppel begon uit te halen. Schoot hij simpel de knuppel uit de imagin's hand.


Nog steeds wachtte hij even de situatie af, totdat hij zag hoe Ryosuke de knuppel al uit de imagin's hand schoot. Langzaam nam hij toen zijn bijl en zijn den-o pas. Met de pas ging hij pver zijn riem. "Full Charge," klonk er en ging een soort oranje elektrische lijnen van zijn riem naar zijn bijl. Hij keek toen naar de slechte imagin en alle andere riders op het veld en zodra hij een opening had, sprong hij de lucht in, spreidde hij zijn benen en bij zijn weg terug naar beneden, hield hij zijn bijl omlaag. Hij hakte de imagin in twee en de weg die zijn bijl maakte, lichtte eventjes op voordat de imagin uiteindelijk tot zand veranderde. "Dynamic chop," noemde Kintaros te naam van zijn aanval.


Last edited by K.Lenno.02 on Mon 16 Mar 2015, 13:01; edited 1 time in total
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  Dalychnea on Sun 15 Mar 2015, 12:23


Sieg liet zich terugvallen op de grond en landde met zijn knieën gebogen en één hand op de grond toen de groene imagin de slechte door de midden had geslagen. Soepel stond hij weer recht en keek even om naar al de imagin die hadden meegeholpen met de slechte imagin neer te halen. Hier zag hij wel wat in. Deze samenwerking. Zolang ze hem maar niet in de weg liepen of hem behandelden zonder het respect dat hij verdiende. Hij bleef nog even wat langer in deze vorm, want wie weet als hij Fang de overhand weer zou laten nemen dat er dan net weer een imagin aan zou komen.
avatar
Dalychnea

Female Aantal berichten : 12754
Leeftijd : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  K.Lenno.02 on Sat 21 Mar 2015, 14:32


toen Kintaros de laats slag gaf waardoor de imagin vernietigt was, keek hij hem nog even met een mopperende blik aan. toen hij zijn Shin den-o riem af deed en daarmee zijn harnas verdween, kon je zijn mopperende blik pas goed zien. "Dat, kon ik ook doen," zei hij zachtjes voordat hij zijn zwaard de lucht in gooide en Teddy daarmee ook terug naar normaal veranderde.


toen de imagin vernietigt was, nam hij de Den-o riem van zijn middel waardoor Kintaros uit Ryotaro's lichaam kwam en het harnas van Ryotaro's lichaam verdween.hij hoorde nog net Kotaro's gemopper en draaide zich even naar hem om, "We waren met veel Kotaro, iedereen wilt een kans hebben om te aanvallen," zei hij voordat hij zelf even over zijn zin moest na denken, het was inderdaad handiger geweest om wat afspraken gemaakt te hebben zodat niet iedereen gedachteloos begon aan te vallen en daarmee elkaar kon raken. maar aan de andere kant, het is hun alsnog wel samen gelukt.


Nadat hij nog even naar alle riders gekeken had, liet hij Deneb uiteindelijk los, waardoor die weer terug naar zijn normale form veranderde. Ryosuke nam toen de groene, zwarte kaart uit zijn riem waardoor zijn groene harnas verdween. hij keek nog even naar de pas wat ook nog enkele gele strepen had die richting het midden gingen. uiteindelijk loste de kaart in stof op en verdween het uit zijn hand. Ryosuke keek even stilletjes naar zijn lege hand voordat hij uiteindelijk zijn Zeronos riem af deed. In zijn ooghoek zag hij hoe Deneb nog even wat beteuterd naar hem keek en hij keek hem wat mopperend aan, "Wat heb jij nou?" vroeg hij maar voordat hij antwoord kreeg, keek hij om naar Ryotaro en wees hij even met een duim naar de onbekende riders.


toen Kintaros uit zijn lichaam verdween en het harnas van zijn lichaam verdween, keek hij eerst nog even wat levenloos voor zich. hij was nooit echt in staan om weer meteen tip top fit te zijn nadat een imagin zijn lichaam overgenomen had en gevochten had. helemaal niet als hij eerst nog overschaduwd was door Momotaros. Toen Ryosuke hem uiteindelijk riep, keek hij even naar hem om. hij weer naar een richting, en naar die richting draaide Ryotaro om. de onbekende riders, het waren er 3. 2 die gevochten hadden zoals hun zelf, en een die met kaarten gewerkt had."Mag ik vragen wie jullie zijn?" vroeg hij, niet echt wetend hoe hij een gesprek met ze moest beginnen.
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  Dalychnea on Sat 21 Mar 2015, 15:53


Voor een paar momenten bleef hij naar de jongen kijken die vroeg wie ze waren en ging toen uit Fang haar lichaam. Hij ging kaarsrecht staan met zijn benen tegen elkaar aan en streek even met zijn vingers langs zijn gezicht, waarna hij boog richting de jongen. 'Mijn naam is Sieg. Samen met mijn rijder, Fang, ben ik de Sky Rider.' stelde hij zich op een prinselijke manier voor.


Met een grijns leunde ze op Sieg zijn schouder met één arm en keek naar de jongen, een beetje met een schuin hoofd. 'Jup, ik ben Fang.' zei ze en bekeek iedereen even, ook de imagin. Dit was nog eens een kleurrijk gezelschap. Haar imagin keek opzij naar haar en ze richtte haar gezicht naar hem om hem aan te kijken. Ze haalde haar arm van z'n schouder af en rekte zich even uitgebreid uit.
avatar
Dalychnea

Female Aantal berichten : 12754
Leeftijd : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  shirley on Sat 21 Mar 2015, 16:01


Ik veranderde terug naar mezelf en keek de jongen aan die aan me vroeg wie ik was toen ik antwoord wilde geven kwam de blauwe rider er ineens tussen

Diend
"Dat gaat jou niets aan" ik draaide me om stopte mn onzichtbaar kaart in mn pistool schoot er boven me mee en werd onzichtbaar en liep weg


Ik keek de blauwe rider na toen hij onzichtbaar werd en vroeg me even af waar hij heen ging waarna ik me weer richte op de andere rider "ik ben kitty kamen rider D-Life leuk kennis te maken
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  K.Lenno.02 on Sat 21 Mar 2015, 17:13


hij keek Kintaros aan toen hij vertelde dat iedereen een kans wilde hebben om aan te vallen, "daarom werk k liever alleen," bleef hij zachtjes mopperen, ookal wist hij dat hij nu bijna precies als Momotaros klonk. nadat hij even een soort dejavu moment beleefde, keek hij wat verbaast naar Teddy die niet ver van hem vandaan stond. na er nog even over na gedacht te hebben, liet hij zijn blik over de grond glijden en keek hij de onbekende riders weer aan. nadat enkele van hun zich voorgesteld hadden, liep hij naar Ryotaro en ging hij naast hem staan. "Wij zijn Ryotaro and kotaro Nogami, sommige noemen ons Den-O en Shin Den-O. Dit zijn enkele van onze kameraden, Teddy en Kintaros" zei hij waarbij hij even zijn armen over elkaar deed.


toen iedereen zich begon voor te stellen nam hij nog even een verzekerde en iets wat waarschuwende houding aan, "dan is het zeker mijn beurt, mijn naam is Yamada Ryosuke en ik bescherm de mensen onder de naam; Zeronos. Maar jullie hebben vast wel eens van me gehoord," zei hij voordat Deneb naar de onbekende riders en de witte imagin liep en een mandje met wat zoetigheid vast hield. "Mijn naam is Deneb, leuk jullie te ontmoeten. Hier, neem wat 'Deneb Candy'" zei hij waarbij hij zuurtjes naar ze uit hield. elk zuurtje was verpakt in een papiertje met een getekend gezicht van zichzelf erop. "Deneb!" riep Ryosuke hem geïrriteerd, het liefste zou hij nu naar hem toe rennen, hem een klap geven om hem te stoppen, maar dat zou de situatie alleen maar erger maken.


Hij keek met een vriendelijke glimlach naar iedereen toen ze hunzelf voorstellen, Kotaro stelde hem ook voor waardoor hij zichzelf niet hoefde voor te stellen. even grinnikte hij wat ongemakkelijk toen hij zag hoe Deneb naar 2 van de onbekende riders en de witte imagin liep om hun wat zuurtjes te geven. ergens kon hij zich wel voorstellen hoe Ryosuke zich moest voelen, hij voelde zich zelf namelijk ook niet altijd geweldig bij het gedrag van zijn eigen imagin. Momotaros kon soms te luidruchtig zijn en alle aandacht op zichzelf eisen. Urataros probeerde elke vrouw die hij aantrekkelijk vond te verleiden, maakt niet uit in welke situatie. Kintaros viel best wel snel in slaap, zelfs op de momenten dat je het niet zou verwachten en Ryotaros was de kinderlijkste van het hele stel. toen hij merkte hoe een van de onbekende riders weigerde om zichzelf voor te stellen en plots onzichtbaar werd, hield hij hem ook niet tegen. er was nog niks besloten, hij dwong ze dan ook niet om zich voor te stellen. plots, was er een hoog geluid (t eerste geluid x3 ((is ook mijn ringtone :33)) te horen en verscheen er een wit licht in de lucht voordat er een lange, rood witte trein door de lucht reed. het reed eerst enkele rondjes voordat het uiteindelijk richting de grond kwam. omdat Daiki dus onzichtbaar was, zag de bestuurder van de trien hem niet en stopte hij de trein net voor Daiki waardoor hij tegen de trein aan zou kunnen lopen. ((k wist geen andere manier om hem tegen de houden ^^"))
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  Dalychnea on Sat 21 Mar 2015, 17:29


Toen iedereen zich begon voor te stellen, keek ze iedereen even voor een paar momenten aan. Wat verrast keek ze naar één van de imagin die naar hen toe kwam met zuurtjes. Eerst keek ze de imagin aan en daarna naar de zuurtjes. 'Ghe, dank je.' zei ze en nam er één. Nu viel haar pas op wat er op het papiertje stond en keek er met een klein fronsje naar, waarna ze haar schouders ophaalde en het papiertje er gewoon afhaalde en het snoepje in haar mond deed.


Er kwam een imagin naar hen toe met zuurtjes, zeggende dat het Deneb Candy was. Natuurlijk pakte Fang er één. Hij had eigenlijk ook niet anders van haar verwacht. Ook keek hij even op naar de jongen die de naam van de imagin verstoord uitriep, waarna hij weer terug richting de imagin keek. 'Nee, dank je.' zei hij toch maar en duwde het mandje met z'n vlakke hand weg.
avatar
Dalychnea

Female Aantal berichten : 12754
Leeftijd : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  K.Lenno.02 on Tue 31 Mar 2015, 10:05


even fleurde hij op toen Fang het zuurtje aannam. toen Sieg het aanbod af wees, keek hij hem nog even aan maar haalde toen simpeltjes zijn schouders op. Hij wilde hem dan ook niet dwingen. Toen hij uiteindelijk hoorde hoe Ryosuke zijn naam riep, draaide hij zich weer naar hem om voordat hij terug liep. "Het is aangenaam om onbekende te leren kennen," vertelde hij hem al wist hij dat Ryosuke nooit echt gaf om zijn redenen. daar in tegen keek Kotaro Ryosuke met een grijns aan, "Misschien dat je hem wat meer discipline zou moeten aanleren," zei hij. van alle Imagin die bij het team van Den-O zaten en Deneb van Zeronos, was Teddy wel het makkelijkste waar je geen zorgen hoefde te maken over zijn gedrag. even keek Deneb van de ene naar de andere tot hij zag hoe er opnieuw een frons verscheen op Ryosuke's gezicht, "nee, het is goed zo," zei hij, waardoor Deneb weer even opfleurde. "Ryosuke!" riep hij hem toen opgelucht en Ryosuke keek hem weer aan, "Ga me niet lopen knuffelen!" riep hij meteen


zodra de Denliner geland en gestopt was, ging er een deur van een van de voorste coupés open en rende Momotaros de trein uit. "Beer! hoevaak wil je nog dat ik zeg dat je me moet laten!" rende hij op Kintaros af. hij had altijd bijnamen voor iedere imagin, zo was Urataros een schildpad, Kintaros een beer, Ryutaros een etter. Ook door een miscommunicatie noemde hij Deneb & Teddy altijd 'Odebu en Tendon.' Zonder de andere Riders op te merken, nam hij Kintaros bij zijn bond kraag en begon hem wat heen en weer te trekken.


toen Momotaros plots de trein uit rende, keek hij niet echt verbaast op. ergens had hij het wel verwacht, Momo kennende. Al snel schonk hij er geen aandacht meer aan en keek hij weer naar de andere Riders, "Het is leuk om eens een keer andere riders en imagin te kunnen ontmoeten. Zovaak overkomt ons dat niet echt," zei hij toen, "Nu ben ik wel geïnteresseerd hoe jullie te werk gaan." nu ze bereid waren om hun namen te zeggen en ze gewoon vriendelijk waren, dacht hij dat ze zo'n vraag ook wel wilde beantwoorden. "de twee Den-O en Zeronos maken gebruik van treinen om naar het verleden te gaan. daar stoppen wij slechte imagins die via hun contract houders, naar het verleden konden gaan. Maar ondanks dat, zijn we wel 3 totaal verschillende Riders."
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Kamen Rider ~All Riders Together~

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum