Welkom in de hel!

Go down

Welkom in de hel!

Post  PuddingMonster on Tue 12 Aug 2014, 18:28

Welkom in de hel!
Van alle vloeken die gekozen konden worden kregen wij de meest onbenullige maar toch meest irritante van allemaal!
Welkom in de hel! Alleen is het niet de hel zoals je zou denken dat hij is. Het leven zoals op aarde gaat gewoon verder zoals die was en het leven ziet er heel gewoon en alledaags uit. Met het verschil dat iedereen die in de hel beland is een vloek kreeg. Niet zo'n vreselijke dingen als in de verhalen en mythes. Geen dingen als mensen die eeuwig een rots naar boven moeten duwen die terugvalt zoals de Grieken dat zeiden. Maar eerder kleine triviale dingen. Had je een hekel aan wortelen? Vanaf nu kan je geen moment stoppen met wortelen eten. Ooit gedacht dat je liever populair zou worden? Vanaf nu ben je zo populair dat iederéén op je verliefd wordt. Graag verliefd geweest? Hou je maar klaar om op alles dat je tegenkomt op slag verliefd te worden. Kortom alles waar je moeilijk over deed, ooit over geklaagd hebt of wat dan ook wordt zo omgevormd dat het maar een kleine vloek is, maar toch gaat het je ten volste irriteren. Strompelen over woorden, struikelen over je eigen voeten, spontane bloedneuzen, haar dat snel groeit, noem maar op!

/De origineelste krijgt een hug van mij/

Regels
- Anime/manga personages
- Geen 18+ praat/gedoe
- Hou bloederige details voor jezelf
- Geen gevloek/geruzie
- Niet te ver in de liefde
- Geen grof geweld
- Hang hier niet de dramaqueen uit
- Have fun!

Een overzichtje~
- Daiki Mamura (By PuddingMonster); Meisjes moeten hem aanraken
- Lynn Robinson (By PuddingMonster); Zweeft als ze wegdroomt

Mijn personages:
Daiki Mamura
Naam; Daiki
Geslacht; Mannelijk
Karakter; Daiki gedraagt zich meestal heel afgezonderd en praat weinig met andere mensen. Soms kan hij heel bot overkomen, en ondertussen hebben meeste mensen al niet meer geprobeerd dicht bij hem te komen. Maar uiteindelijk is Daiki eigenlijk ongelooflijk verlegen, vooral als het op meisjes aankomt. Als een meisje hem aanraakt wordt hij meteen helemaal rood. Voor hem is dat een geheim dat hij koste wat kost wil beschermen zodat zijn 'imago' niet verbroken wordt. Daiki zegt niet altijd wat hij denkt. Daarmee wordt hij niet echt verkeerd begrepen, maar hij kan toch bij situaties soms wat dingen bijdenken, die hij ook niet altijd zegt. Daarmee kan het soms verbazend zijn als hij zijn aardige kant laat zien. Die hij heeft hij wel, ondanks alles.
Vloek: Doordat Daiki het nooit graag had dat meisjes hem aanraakten, kreeg hij in de hel de vloek dat elke keer als een meisje ook maar in de buurt komt, zij de neiging heeft hem aan te raken. Gewoon droog aanraken.

Lynn Robinson
Lynn Robinson
naam; Lynn
geslacht; vrouwelijk
karakter; Lynn is een ongelooflijk vrolijk meisje, die altijd aardig doet tegen andere mensen. Ze kan gewoon niet helemaal boos worden, tenzij iemand haar beledigd heeft. Zelfs dan, blijft Lynn nooit lang kwaad op de persoon, en de volgende minuut glimlacht ze waarschijnlijk alweer. Maar dat betekent niet dat ze het vergeten is. Lynn voelt zich namelijk snel schuldig over iets, en steekt de schuld dan ook op zichzelf. Ze onthoudt de woorden van andere mensen voor altijd, en zal hen niets verwijten, alleen haarzelf. Ook verteld ze dit aan niemand & houdt haar gevoelens enkel voor zichzelf. Maar, in tegendeel tot haar gevoelens, haar gedachten zegt ze altijd luidop. Hoe grof of beledigend dat soms tegenover andere mensen kan overkomen. Hoewel ze dus soms wel misschien grof kan zijn tegen iemand, neemt dat niet weg dat ze die persoon waarschijnlijk ook heel graag ziet. En Lynn zou zichzelf weg kunnen geven als dat de persoon die ze graag ziet kan beschermen.
Lynn durft heel makkelijk wegdromen. Iedere nacht heeft ze wel een droom, maar ze herinnert die ook niet altijd. Als iets haar verveeld kan Lynn ook overdag makkelijk wegdromen.
Vloek: Door Lynn's gewegdroom is het zo, dat iedere keer dat ze met haar hoofd in de wolken zit ze omhoogzweeft. Dat kan soms heel pijnlijk zijn als ze dan uiteindelijk uit haar gedachten weer wakker wordt.
extra; Lynn vertrekt nergens naartoe zonder haar camera. Ze heeft het altijd bij de hand, & trekt van alles wat haar maar een beetje boeit een foto. Wees maar niet verbaasd als je er zelf een heleboel keren opstaat; ze houdt er namelijk ook geen rekening mee of er nou echt mensen opstaan, of enkel de dingen die haar boeien.
avatar
PuddingMonster
moderator

Female Aantal berichten : 14735
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum