2 verschillende levens

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Go down

Re: 2 verschillende levens

Post  Dalychnea on Tue 10 Nov 2015, 17:55


Ze knikte en haar lichaam begon van vorm te veranderen. Haar benen werden korter en haar lichaam boog zich naar voren, waarna ze op haar armen, nu voorpoten, terecht kwam. Een donkerbruine wolf met vlammende ogen keek Lucas aan. 'Leg hem maar op mijn rug. Wel voorzichtig.' zei ze en ging er klaar voor staan.


Door Ryotaro zijn aanmoedigingen ging hij nog harder door en merkte dat zijn body-length zwaard steeds dieper in het lichaam van het monster wegzakte. Een grijns verscheen er op z'n gezicht. Het werkte. Het beest verzwakte eindelijk. Uiteindelijk gooide Kanon één van haar katana's naar de laatste staart, die eraf viel en tot stof verging.. waarna het beest volgde. Hij sprong net voordat het monster tot stof verging eraf en landde beheerst op de grond. Voor de zekerheid bleef hij nog even in zijn trans, maar z'n zwaard klikte hij wel weer vast aan de riem die om z'n bovenlichaam zat.


Toen het monster tot stof verging sprong ze er met een achterwaarste salto vanaf en landde netjes op de grond met één been uitgestrekt en de andere gebogen. Ze ging weer recht staan en keek naar de anderen. Iedereen leek in orde. Behalve, ja.. James. Hopelijk was het niet ernstig en was hij in orde als hij bij kwam. Ze hadden hem nodig. Als gevechtspartner en als vriend.
avatar
Dalychnea

Female Aantal berichten : 12754
Leeftijd : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: 2 verschillende levens

Post  K.Lenno.02 on Tue 24 Nov 2015, 12:32


hij knikte zachtjes toen ze hem vroeg om James op haar rug te tillen. voorzichtig probeerde hij hem toen met een arm van de grond af te krijgen.terwijl hij James tegen zijn rug liet leunen, hield hij hem op zijn plek door een van zijn armen vast te houden. met kleine stappen liep hij naar Nanaho en legde James uiteindelijk voorzichtig op haar rug. "Ik weet niet hoe ernstig het is, misschien is het beter om hem naar het ziekenhuis te brengen," zei hij zachtjes, als het niet zo ernstig ou zijn, zou dat alleen maar tijd rekken. maar als het wel ernstig zou zijn, konden ze nu beter zo snel mogelijk door


toen hij zag dat het beest begon te veranderen in stof, veranderde hij weer terug naar normaal. rustig wachtte hij tot het beest verdween en hij uit de lucht zou vallen. hij hield zijn lichaam recht en door even door zij knieën te gaan zodra zijn voeten de grond raakte, lande hij makkelijk in het gras, dat deels geplet was door de grote poten van het beest eerder. terwijl hij richting James, Nanaho & Lucas ging, keek hij even snel om zich heen om alle aderen te checken, maar geen van hun leek gewond. "Wat is er precies gebeurd?" vroeg hij wat ongeduldig terwijl hij langs Nanaho op James afliep
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: 2 verschillende levens

Post  Dalychnea on Tue 24 Nov 2015, 18:55


Ze luisterde naar wat Lucas zei en knikte een beetje. Er stond een frons op haar gezicht, terwijl ze rustig en voorzichtig doorliep. Ze draaide haar kop een beetje naar opzij toen ze Ryotaro zijn stem hoorde en had haar ogen op hem gericht. 'Van wat wij zagen was dat James samen met Kanon uit de lucht geslagen werd. Hij kon zich niet snel genoeg herstellen en kwam met volle snelheid tegen de grond.' legde ze Ryotaro uit van wat zij gezien had. 'We zitten erover na te denken om hem naar het ziekenhuis te brengen, omdat we niet weten hoe ernstig het is.'

avatar
Dalychnea

Female Aantal berichten : 12754
Leeftijd : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: 2 verschillende levens

Post  K.Lenno.02 on Tue 05 Jan 2016, 17:58

"ik zou maar heel snel naar het ziekenhuis gaan, er is al veel tijd verloren," zei hij met een serieuze blik naar Nanaho keek voordat hij naar Lucas keek, "wij volgen ze zonsnel mogelijk," zei hij, omdat Lucas zonder zijn trans niet zo sne was om Nanaho's trans bij te houden als ze zou gaan rennen.
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: 2 verschillende levens

Post  Dalychnea on Thu 21 Jan 2016, 16:21


Nanaho knikte en begon te rennen, zo snel als ze kon. Er was geen tijd te verliezen. Om niet als wolf gezien te worden bij het ziekenhuis, schoot ze een steegje in en veranderde zichzelf terug naar haar mensenvorm. Ze ondersteunde James en bracht hem zo naar binnen in het ziekenhuis. Toen de werknemers in het ziekenhuis hen zagen, kregen zij gelijk voorrang. Er werd een brancard gehaald, waarmee hij naar een kamer werd gebracht. Met een frons keek ze haar partner na. Ze mocht het dan niet altijd met hem eens zijn, maar hij was wel één van haar vrienden.


Hij zag Nanaho wegrennen met James op de rug. Er stond een bezorgde frons op z'n gezicht. Hij had al zo'n idee waar ze hem naartoe zou brengen. Rustig liep hij richting Ryotaro en Lucas. Zij waren achter gebleven. 'Dit is echt balen, man.' zei hij en voelde zich aardig rot door James.
avatar
Dalychnea

Female Aantal berichten : 12754
Leeftijd : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: 2 verschillende levens

Post  K.Lenno.02 on Tue 26 Apr 2016, 17:09Kanon liep stilletjes op de andere af. Al waren Hanami en zijzelf geen deel van dit team, ze heeft wel iedereen erg in gevaar gebracht, met als resultaat dat James nu zwaar gewond was. stilletjes kwam ze met Hanami bij de groep aan. "Het spijt ons dat we jullie team zo in gevaar gebracht hebben," verontschuldigde Hanami zich, niet voor Kanon maar als een team. Kanon begon hevig te knikken, "J-ja, p-precies. Ik heb n-ooit gedacht, dat het zo uit de hand zou lopen," sprak ze zachtjes. Normaal was ze totaal niet zo en was ze een harde meid die stevig in haar schoenen stond, maar door wat er precies gebeurt was, wist ze niet precies hoe ze zich moest gedragen.


Toen Kanon begon te praten, merkte ze aan de manier van haar stem meteen hoe ze zich voelde. een glimlach verscheen op Elsa haar gezicht en door het volgen van Kanon haar stem, eindigde ze naar haar. ze klopte eventjes op haar schouder, "ik weet dat je bezorgt bent, dat zijn we allemaal. maar weet dat onze ziekenhuizen nieuwe kennis hebben over behandelingen en technieken," probeerde ze haar wat meer gerust te stellen, "het komt allemaal in orde."


"als ze zulke nieuwe kennis hebben, hoe komt het dan dat ze mij nooit meteen geholpen hebben? konden ze mijn schouder blad niet met een laser behandelen ofzo?" vroeg hij, nog steeds wat mopperig over dat Ryotaro hem eerder verboden had om zijn woonplaats te beschermen door met het monster te vechten. "Ik denk eerder dat dit een goede manier is om je te leren om je rustig te houden op bepaalde momenten," zei Ryotaro, alsof hij zijn kleinzoon een les probeerde te leren. weer keek Lucas hem dodelijk aan voordat hij weg keek en wat met zijn mitella begon te frummelen. Ryotaro keek daar in tegen gewoon nog rustig over de groep, "als iedereen klaar is," begon hij, waarmee hij bedoelde het terug veranderen naar hun menselijke vorm, "dan kunnen de gene die mee willen, mee naar het ziekenhuis."
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: 2 verschillende levens

Post  Dalychnea on Sat 30 Apr 2016, 13:37


Hij luisterde naar het gesprek tussen Kanon en Elza. 'Het komt allemaal helemaal goed, Kanon. James is een harde.' zei hij met een geruststellende knipoog. Hij negeerde Lucas zijn gemopper en keek op toen Ryotaro begon te spreken. Zack wilde op zich wel mee naar het ziekenhuis, dus hij zou wel gaan. Geduldig wachtte hij tot ieder ander naar hun ware vorm terug was veranderd.


Ze had zich al terug veranderd in haar ware vorm en bekeek alles met een bezorgde frons op haar gezicht. Kanon was behoorlijk overstuur geraakt door wat er net was gebeurd. Niet dat ze dat vreemd vond. Elza en Zack probeerden haar gerust te stellen. Hopelijk zou het werken. Aangezien Kanon een behoorlijk sterke personaliteit had en de laatste keer dat Zack Kanon gerust probeerde te stellen ging dat niet heel erg goed.
avatar
Dalychnea

Female Aantal berichten : 12754
Leeftijd : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: 2 verschillende levens

Post  K.Lenno.02 on Sun 01 May 2016, 21:40


Stilletjes luisterde ze naar wat Zack en Elza haar vertelde, maar toch was het niet voldoende om haar compleet gerust te stellen. Toen Ryotaro iets zei over het bezoeken van het ziekenhuis, keek ze hem meteen aan. "IK ga mee!" riep ze meteen, " ... .. ik bedoel.. ik.. wil wel mee.. als dat mag," meteen voelde ze zich beschaamd over haar eerdere manier van reageren. Daarbij wist ze niet eens of ze wel met deze groep mee mocht, ze waren namelijk niet van het zelfde team.


Ryotaro keek Kanon aan en een vertrouwde glimlach verscheen er op zijn gezicht. "Natuurlijk, geen probleem," gaf hij antwoord op haar vraag, het was dan ook totaal geen 'geheim tripje' ofzo."Dan ga ik ook wel mee," verteld Hanami toen. Ryotaro knikte op haar reactie. "Laten we gaan dan," zei hij voordat hij zich omdraaide en richting het ziekenhuis begon te lopen. Eerlijk gezegd verwachtte hij ook niet dat er iemand of velen achter zou blijven.


Stilletjes liep hij achter de groep aan en frutselde hij met zijn vrije hand wat aan de rand van zijn mitella. bij elke stap die ze deden, en dus dichter bij het ziekenhuis aan kwamen, begonnen alle 'enge' gedachtes weer in zijn hoofd te spelen. WEER terug naar het ziekenhuis. al was het dit keer niet voor hem. Toch ging hij mee, hoe eng hij het ziekenhuis eigenlijk vond, James was toch een vertrouwd en belangrijk team lid en vriend, hij zou zich alleen maar rot voelen als hij niet mee zou gaan. daarbij, wist hij zeker dat hij het anders nog LANG van iedereen zou horen. Om de gedachtes van het ziekenhuis te onderdrukken ging hij naast Rue lopen. "Hoe is het met jou? Ben je ongedeerd?" vroeg hij haar toen op zijn gebruikelijke toon, "Pa en ma vermoorden me als je iets overkomt," zei hij, sinds ze nog steeds in hun tijd waren.
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: 2 verschillende levens

Post  Dalychnea on Sun 01 May 2016, 21:57


Er verscheen een klein grijnsje op zijn gezicht door Kanon haar reactie. Achter dat norse en terughoudende uiterlijk, zat een aardig onzeker meisje. Dat had hij al gezien.
Hij liep rustig achter Ryotaro en de groep aan. James was zijn maatje geworden in de tijd dat hij bij de DenLiner zat, dus hij vond het wel belangrijk om hem te bezoeken in het ziekenhuis. Gelukkig hadden ze wel dat monster weten te verslaan. Hij zou zo eigenlijk even zijn zwaard na moeten kijken of het wapen bot was geworden door de huid van dat beest.Ze keek op toen ze Lucas naast zich hoorde en grinnikte. 'Ik ben in orde hoor, Lucas.' zei ze met een glimlach.
'Gelukkig maar dat ik dan ongedeerd ben.' reageerde ze op zijn opmerking over hun ouders.
Van binnen voelde ze zich niet heel erg in orde. Het spookte de hele tijd door haar hoofd wat er met James gebeurd was. Maar zoals altijd, wilde ze dat niemand hier iets van zou merken en deed ze heel vrolijk en opgewekt.
avatar
Dalychnea

Female Aantal berichten : 12754
Leeftijd : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: 2 verschillende levens

Post  K.Lenno.02 on Tue 07 Jun 2016, 15:07hij keek zijn zus nog even in zijn ooghoeken aan, natuurlijk wist hij dat ze zich naar voelde en zich zorgen maakte om James, als haar broer, was het makkelijk voor hem om te zien of ze alles achter een glimlach verborg of niet. niet dat het niet logisch was dat ze zich zo voelde, waarschijnlijk had iedereen het zelfde, Lucas ook. eventjes ging een van zijn mondhoeken omhoog en reikte hij met zijn goede arm uit naar Rue's hoofd. eventjes legde hij zijn hand op haar hoofd om haar een beetje gerust te stellen. tenminste, dat probeerde hij.
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: 2 verschillende levens

Post  Dalychnea on Tue 07 Jun 2016, 16:06


Ze schrok even toen Lucas z'n hand op haar hoofd legde en kromp een beetje ineen. Ze keek via haar ooghoeken naar hem. Natuurlijk wist ze wel waarom hij het deed en ze was hem er ook wel dankbaar voor. Ze zuchtte een beetje en glimlachte naar Lucas, maar deze keer was het echt.
Ze arriveerden bij het ziekenhuis. Rue ging naar binnen en zag Nanaho zitten. Het witharige meisje liep gelijk door naar de vriendin van haar broer.
'Hoe is het met hem?' vroeg ze, waarop Nanaho antwoordde dat ze het niet wist. De dokters hadden haar blijkbaar nog niet ingelicht over James z'n situatie.Nanaho keek op toen ze iedereen binnen zag komen en stond op. Rue kwam als eerste naar haar toe en vroeg of ze meer wist over James, waarop ze antwoordde dat ze het niet wist.
Ze was wel blij dat haar teamgenoten waren gekomen. Dit zou ook fijner zijn voor James.
Wat haar opviel was dat de nieuwe meisjes ook mee waren gekomen. Ook die ene waardoor de zwartharige jongen nu in het ziekenhuis lag.
Het zwartharige meisje glimlachte vriendelijk naar het meisje met de grijze hoodie. Nanaho wist haar naam niet, dus haar hoodie was het enige punt van herkenning voor haar.
avatar
Dalychnea

Female Aantal berichten : 12754
Leeftijd : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: 2 verschillende levens

Post  K.Lenno.02 on Sat 25 Jun 2016, 23:19


stilletjes, volgde hij iedereen het ziekenhuis in. gelukkig hadden ze Nanaho al snel gevonden. Hij liep op haar af en groette haar met een moeilijke glimlach, omdat hij het nou niet zo'n geschikte situatie vond, om haar een kus op haar voorhoofd te geven. Niet dat deze glimlach lang stand hield. Er was nog helemaal niks bekends over James zijn situatie


eventjes keek hij door de hal, terwijl hij luisterde op Nanaho haar antwoord op de vraag van Rue. Er was dus nog niks bekent. Hij zuchtte eventjes, uiteindelijk kon dit nog lang gaan duren. Ryotaro voelde zich altijd wel schuldig als iemand van het team gewond raakte. Vooral bij een ernstige oorzaak als dit. Hij was altijd interesseert in nieuwe mensen die verschillende gaves hadden en vroeg ze om hun team te versterken. Als hij dat nooit gedaan had, was James nu ook niet ernstig gewond geraakt. Als hij nou een een of andere helende kracht beheerste...
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: 2 verschillende levens

Post  Dalychnea on Sat 09 Jul 2016, 21:21


'Oh.' zei Rue. Best teleurgesteld. Ze gaf een zijdelingse blik aan Kanon, zij voelde zich waarschijnlijk het meest rot van allemaal. Met een zucht ging ze op één van de banken zitten.
Het witharige meisje keek op naar Ryotaro. Het zag ernaar uit dat hij diep in gedachten was. 'Wat is er, Ryotaro?' vroeg ze aan de man.Nanaho glimlachte naar Lucas wanneer hij naar haar toe kwam. Ze pakte zijn hand vast en kneep er zacht en bemoedigend in wanneer ze z'n moeilijke glimlach zag. Ze wilde zeggen dat het allemaal goed kwam, maar dat wist ze niet. Dus het zou geen bemoediging zijn. Nanaho slaakte een zucht.
avatar
Dalychnea

Female Aantal berichten : 12754
Leeftijd : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: 2 verschillende levens

Post  K.Lenno.02 on Sat 30 Jul 2016, 15:59


Hij keek om naar zijn kleindochter die gemerkt had dat er iets in zijn hoofd speelde. Hij draaide zich om naar haar en keek haar glimlachend aan, "Maak je maar geen zorgen, ik ben alleen een beetje moe," loog hij, het enigste dat hij nu kon doen, was zorgen dat zijn team genoten niet nog meer van streek zouden raken dan ze al waren, zelfs als daar een leugentje om bestwil voor nodig was.


toen ze zijn hand vast nam, verdraaide hij zijn hand zo dat hij zijn vingers tussen de haren kon sluiten. Terwijl hij dat deed, keek hij in zijn ooghoeken weg van haar, puur omdat hij anders misschien zou gaan blozen. Het was namelijk aardig stil in de groep en het was niet dat iedereen ver verspreid was in de open ruimte. Uiteindelijk, ontwaakte Rue hem uit zijn gevoelens en bekeek hij Ryotaro stilletjes. Eigenlijk, was de man voor hem een grote open boek. Waarvan hij al wist wat er op de pagina geschreven stond, nog voordat hij begon met ze te lezen. Dit kwam door het feit dat hij hem al zijn hele leven kende, als zijn grootvader, team leider en beste vriend. Maar wat moest hij tegen hem zeggen? Dat het niet zijn schuld was, dat niemand het had zien aankomen? Zelfs als het allemaal waar was, wat voor goeds zou het doen? daarbij was het logisch dat Ryotaro alles naar zichzelf zou verwijten. Lucas was precies het zelfde, als hij zijn trans nou had kunnen gebruiken en versterking kon bieden. Het enigste dat ze nu konden doen, was hopen op het beste.
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: 2 verschillende levens

Post  Dalychnea on Mon 12 Sep 2016, 11:59


Er verschijnt een zachte glimlach op Rue haar gezicht als ze hoort wat Ryotaro zegt. Natuurlijk weet ze dat hij niet de waarheid spreekt. Ze schuift wat meer naar hem toe en gaat tegen hem aanzitten. Ze rust haar hoofd tegen zijn schouder en kijkt omhoog naar hem. Geen woord zeggende. Daarna draaide ze haar hoofd weer naar beneden. Ze heeft nog steeds een klein glimlachje op haar gezicht.


Nanaho hoort ook Ryotaro zijn antwoord en kijkt bezorgd naar hem, maar dan een zachte blik verschijnt er in haar ogen als Rue hem beter probeert te laten voelen door tegen hem aan te zitten. Ze kijkt vervolgens naar beneden richting haar hand en die van Lucas.

Het zwart-harige meisje begint zich warm van binnen te voelen. Ze is zo blij dat Lucas hier bij haar is. Hij kan een zuurpruim zijn, maar hij is wel haar zuurpruim.
avatar
Dalychnea

Female Aantal berichten : 12754
Leeftijd : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: 2 verschillende levens

Post  K.Lenno.02 on Fri 03 Feb 2017, 15:14


Hij keek zijn kleindochter stilletjes aan toen ze tegen hem aan kwam zitten. Dit keer, verscheen er een gemeende glimlach op zijn gezicht toen ze haar hoofd op zijn schouder rustte. rustig gaf hij haar even een aai over haar hoofd voordat hij zijn hoofd tegen de hare aan rusttestilletjes hield hij zijn ogen op zijn zus en grootvader voordat hij Nanaho's hand voelde opwarmen. Eerst keek hij haar in zijn ooghoeken aan, voordat hij zijn hoofd draaide en haar goed aan keek. Zijn glimlach was totaal verdwenen, eerlijk gezicht was hij moe. Hij was nooit goed met ziekenhuizen en nu het ook nog eens zo stil was. Maar zelfs al gaf het hem een akelig gevoel, et zou hem een nog akeliger gevoel geven over over te gaan klagen terwijl James hier met een ernstige verwonding is. Het enigste dat hij kon doen, was zichzelf proberen te kalmeren. Hierdoor liet hij Nanaho haar hand los en sloeg hij deze arm om haar heen. Voorzichtig hield hij haar tegen zich aan, voor zo ver dat ging met zijn andere arm in een mitella. hij rustte zijn hoofd tegen de haren, sloot zijn ogen en ademde rustig de geur van Nanaho haar haar in. Kanon stond een beetje stilletjes achter haar roze harige vriendin verscholen. bang voor verwijtende blikken van de anderen, zelfs al gaven sommige zichzelf de schuld van het incident. ze bleef maar om zich heen kijken, hopend dat er een dokter voorbij kwam, die hun wat nieuws over James zijn situatie kon vertellen. De tijd ging traag, secondes voelde als minuten, en minuten voelde als uren. het liefste wilde ze hier gewoon weg, naar buiten en doen waar ze mee bezig was.. Maar ze wist, dat het incident haar dan zou achtervolgen. Ze zou zich er alleen maar druk over maken en niet eens weten, hoe het met James zou zijn afgelopen. Stilletjes trok ze haar capuchon over haar hoofd en nam ze haar telefoon uit de buidel van haar trui. ze plugde de oortjes in haar oren en probeerde zich wat te ontspannen door het luisteren naar muziekZe had wel door waarom kanon zich een beetje verscholen had. Vergeleken met haar vriendin, was Hanami erg rustig. Maar dat was alleen omdat ze niet dacht aan de vragen van 'wat als..?' ze kon het zichzelf gewoon niet inbeelden, dat James het niet zou kunnen redden, of dat hij een blijvend letsel of iets zou overhouden. Alles zou gewoon weer het zelfde zijn als hij uit het ziekenhuis ontslagen zou worden, dacht ze. Ze keek even om naar haar vriendin die nu wat muziek begon te luisteren. Gelukkig was ze daarmee wel in staat om zichzelf iets te kalmeren. Elza zat stilletjes opeen bankje. Ze luisterde naar alle geluiden waar ze de sfeer uit kon vaststellen. het was erg stil in de groep en ze kon zelfs Kanon's muziek duidelijk horen. Niet dat die erg hard stond, maar puur omdat haar gehoor beter was in verband met haar slechte ogen. Ze zweeg en probeerde van enkele achtergrond geluiden, te horen hoe laat het was. misschien luidde in de verre achtergrond een kerk klok vanuit de stad en kon ze er zo achter komen hoe laat het precies was. de tijd die ze niet kon achterhalen, was hoelang het nou zou duren. Misschien zouden ze hier de hele nacht moeten wachten, voordat James überhaupt bezoek mocht ontvangen? Niet dat ze haast hadden ofzo, als het kon, zou ze de hele nacht op het zelfde plekje wachtten
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: 2 verschillende levens

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum