Rise of the Legends

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Re: Rise of the Legends

Post  K.Lenno.02 on Mon 07 Aug 2017, 01:34

ik heb een handige & makkelijke manier gevonden om te zorgen dat een chara een level kan stijgen. 
via een randomnizer die ook nog eens zorgt dat het levelen niet al te snel gaat (al kan dit natuurlijk niet anders in het begin. zie het als in een pokemon game waarin een lvl 1 pokemon erg snel levelt als het met sterkere pokemon vecht)
Maar hoe hoger het elvel van je chara is, hoe langer het zal duren, wss, t is random xD

ik heb dit eventjes gemaakt zodat ik niet heel moeilijk hoe te doen ivm dat ik niet kan uitleggen xDDD
dit heeft plaatjes en uitleg samen, over de randomnizer, hoe je het moet gebruiken en hoe je uiteindelijk met de exp points een level kan stijgen. 

sinds de chara van Jessica, Alma sinds de start van het verhaal al tegen mensjes gevochten heeft, kan zij dit eigenlijk meteen al doen, zodat je niet echt gaat lopen met de exp points. 

maar iedereen voel vrij om het gewoon een keertje uit te proberen xDD
het is niet zo heel moeilijk, je moet het alleen even weten ^^
K.Lenno.02
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: Rise of the Legends

Post  K.Lenno.02 on Thu 17 Aug 2017, 01:23

De gebruiker 'PuddingMonster' heeft de volgende actie uitgevoerd: Dobbelstenen rollen


'Exp randomnizer ' : 5, 5, 5
K.Lenno.02
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: Rise of the Legends

Post  PuddingMonster on Thu 17 Aug 2017, 01:42

exp: 0
Bij Zayn's antwoord verschijnt er weer een grote glimlach. "Hoe mysterieus," zeg ik lachend, "een man met vele namen. Ik heb er wel maar eentje. Avanna." Zonder te weten hoe of waarom is er een gerust gevoel diep in me. Maar ondertussen voel ik de starende gezichten weer rondom ons. Uiteindelijk weet ik nog steeds niet veel over hem, behalve dat hij Zayn heet. Misschien is hij zelfs iemand van een heel hoge klasse. "Ik zou weer naar huis moeten gaan," lieg ik om een excuus te vinden, "misschien zie ik je weer ergens, Zayn."

Spoiler:
exp: 0
Een lichte glimlach verschijnt bij het horen van zijn antwoord. "Ik kijk er wel naar uit om te zien wat ze vandaag op stal hebben," zeg ik terwijl ik met licht sprongen de heuvel afga tot net naast Legolas, alsof de sprong gedragen werd door de wind, "de materialen die wij en mensen gebruiken zijn helemaal anders, maar ik vind het altijd wel grappig hoe ze steeds met allerlei snufjes komen om zichzelf mooier te maken." Even raak ik de speld aan die ervoor zorgt dat mijn haar mijn oren bedekt. "Uiteindelijk is het wel redelijk handig en wantrouwen ze helemaal niets."

exp: 15
Ik kijk Genda met een verbaasde blik aan wanneer ik hem hoor reageren naar wat ik zei over de fouten en voel mezelf naar een geruste blik gaan wanneer Genda zegt dat hij mee komt. "Natuurlijk," antwoord ik zijn reactie over de band, "vrij zijn om te gaan wanneer je op eigen benen staat is een van de vereisten die ik mezelf stel mensen te accepteren om daar te werken, en een band is sowieso geen onderdeel van de deal. Heb je eigenlijk uberhaupt zelfs geluisterd naar de uitleg die ik heb gegeven?" Tegen het einde van mijn zin kruis ik mijn armen een beetje in een verwende manier. Daarna laat ik mijn armen weer naar normaal vallen en stap rustig naar Genda om over zijn hoofd te aaien en grijns. "Weet je, ik mag jou wel," zeg ik nog steeds met dezelfde grijns op mijn gezicht, "jij krijgt een van de gastenkamers in het hoofddomein, het kasteel waar ik ook in leef. En in plaats van veldwerk geef ik je les in vechttechnieken. Ik heb nog iemand nodig aan wie ik mijn rug aan kan toevertrouwen, zie je dat misschien zitten?"
PuddingMonster
PuddingMonster
moderator

Female Aantal berichten : 14739
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: Rise of the Legends

Post  K.Lenno.02 on Thu 17 Aug 2017, 02:14

Total Exp: nvt
"eentje is toch ook genoeg? ik zou niet weten met welke ik je anders zou moeten aanspreken," zei hij glimlachend nadat ze hem haar naam verteld had en herhaalde hij haar naam een keertje in zijn hoofd. Hij had het niet eerder gehoord, wat moest betekenen dat ze niet bekend genoeg was voor de dorpelingen om haar te herkennen of iets. Wat hem meer geruststelde op dat haar niks zou over komen. "Weet je de weg terug?" vroeg hij zachtjes, just in case. hij lette niet echt veel op de starende mensen, als hij hun verdacht zijn rug zou toe keren, zou het misschien alleen maar geruchten kunnen opwekken, wat hij Avanna natuurlijk wilde besparen. "De smalle tussen weggetjes  zijn meestal leeg van mensen," fluisterde hij haar nog toe om haar toch nog op een een of andere manier te helpen.

Total Exp: nvt
hij keek haar met een droge blik aan toen ze hem vroeg of hij eigenlijk wel geluisterd had, "Nee, ik was mijn benen aan het streken na opgesloten te zitten in een kooi," zei hij sarcastisch, natuurlijk zou hij geluisterd hebben naar elk eerste aanbod dat hem voorgeschoteld zou worden wanneer hij de kluis uit zou zijn. Maar zodra ze hem over zijn hoofd aaide, kon hij haar alleen maar verbaast aan kijken. zijn oren sprongen eigenlijk meteen al recht omhoog. Hij zweeg, of zijn keel was weer te droog geworden om een woord te kunnen zeggen. De laatste die hem over zijn hoofd geaaid had, was zijn moeder toen hij nog kind was. Het gaf hem een warm gevoel, een gevoel van thuis. Lichtjes verwaterde zijn ogen een beetje en keek hij weg om dit te verbergen. Toen ze haar aanbod aanpaste, keek hij haar weer aan. Zijn tranen waren alweer verdwenen en er verscheen een klein glimlachje op zijn gezicht, "daar zeg ik beslist geen nee tegen."
K.Lenno.02
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: Rise of the Legends

Post  shirley on Sun 20 Aug 2017, 13:00


hij glimlachte terug naar Feohlia "laten we iets leuks voor je halen" hij liep rustig verder naar het dorp en wachtte tot de wachters niet opletten zodat hij zeker wist dat ze ongemerkt het dorp in konden
shirley
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Rise of the Legends

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum