GRAVITIC-LOVE

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Go down

GRAVITIC-LOVE

Post  K.Lenno.02 on Thu 04 Aug 2016, 19:25deze rp gaat over een groep artiesten die het samen in het vak van muziek willen schoppen. Het is een groep die bestaat uit 6 jongens, met ieder hun eigen karaker en inbrenging in de groep.Ze wonen samen in een groot appartement, met iedereen hun eigen kamer natuurlijk. Zelfs kamers voor hun assistenten, zodat ze er vroeg genoeg bij zijn. Maar er is altijd iets, waar de fans niets van af weten


klik
Met Kuroda
klik
klik
klik
Naam:Mutsuki Hajime
Betekenis/kanji:Mutsuki = eerste maand
Hajime = nieuw begin/start
Titels/Bijnamen:Zwarte Koning
Gespeeld door:Me
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:20
Duet Partner:Yayoi Haru
Huisdier:Kuroda
Bio:Hajime is de leider van Six Gravity en word soms gezien als het vader figuur van de groep. Hij kmt van een nobele family en word gezegd dat hij erg veel op zijn moeder lijkt. Zijn vader, zou meet het karakter van Haru hebben. Hajime word vaak gezien en gehuld als een koning, niet door zijn uiterlijk maar door hoeveel hij zorgt voor de mensen rondom hem. 

Hajime is 'een man van weinig woorden' en kan soms bot en sarcastisch over komen, maar het is allemaal zeker goed bedoelt. Ook haat hij het om half werk te doen.

Hajime is erg inteligent en behoorde aan de top van de elite 'all-boys' prive school die een van de beste van het land was, waar hij samen met Haru studeerde. 
Ook beschikt hij over een grote hoeveel kracht en kan hij met zijn blote handen een appel verpletten en kan door zijn vroegere karate lessen, enkele tegels kapot slaan. Desondanks laat hij zich niet meeslepen door zijn prestaties.

Toch kan hij soms wat kinderachtig en een beetje een leeghoofd zijn, meestal staat hij ook al in het middelpunt van de belangstelling voordat hij het überhaupt zelf door heeft. 

Hajime staat ook geregistreerd als de verzorger van Kuroda, wat een gigantisch groot, zwart konijn is. Kuroda is zo groot geworden, omdat Hajime en Arata hem erg verwennen en allerlei eten, zelfs wanneer Haru hun probeert te stoppen. Kuroda is erg aan Hajime gehecht en soms slaapt hij ook bij hem in bed. 


.
.
.
.
.
.
klik
klik
so cute OvO
met Hajime
Met Hokekyo-kun :33
Naam:Yayoi Haru
Betekenis/Kanji:Yayoi = Maart
Haru = Lente
Titels/Bijnamen:Travia koning
  'Harupedia'
Gespeeld door:Shirley
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:20
Duet Partner:Mutsuki Hajime
Huisdier:Hokekyo-kun (nachtegaal)
Bio:Haru is een kalme gentleman met een groot hart en is iemand waar iedereen op kan rekenen. Hierdoor word Haru ook wel eens gezien als het moeder figuur van de groep. De jongeren kijken naar hem op en de ouderen rekenen op hem, hierdoor is hij een persoon die eigenlijk niemand zou kunnen haten. Echter noemt hij zichzelf zwak in het voeren van een discussie en probeert liever een conflict te vermeiden. 

Haru heeft hoogtevrees en heeft 2 dominante handen. Met andere woorden, hij kan zijn linker hand net zo goed gebruiken als zijn rechter hand. de glazen van zijn bril zijn effectief tegen de zon en beschermen zijn ogen tegen het felle zonlicht, zelfs als is het geen zonnebril. 

ook is Haru de eigenaar van een kleine, Japanse nachtergaal, Hokekyo-kun. Haru vond Hokekyo-kun gewond op zijn balkon en beloot het beestje te verzorgen. Hokekyo-kun is erg aan hem gehecht en vind het leuk om op zijn hoofd te zitten.
.
.
.
.
.
.

klik
:33
met Kuroda
that smile ^w^
Naam:Uduki Arata
Betekenis/Kanji:Uduki = april
Arata = nieuw
Titels/Bijnamen:---
Gespeeld door:Me
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:20
Duet Partner:Satsuki Aoi
Huisdier:---
Bio:Arata is een ontspannen en ongehaast persoon die dingen op zijn eigen tempo doet. Hierdoor vinden sommigen hem op een kat lijken die rustig aan het zonnen is. 

Arata komt uit een gezin van 4, waaronder zijn ouders en zijn zus. Arata's uiterlijk heeft erg veel weg van zijn moeder. 

Arata is iemand die zich het liefste zo min mogelijk inspant als het om werk gaat. Toch kan hij soms moeilijk te hanteren zijn wanneer hij enthousiast raakt. Ook beschikt hij over het vermogen om zich volledig op iets te concentreren wanneer iets hem interesseert en geeft hij alles wanneer hij iets leuk vind. 

Mensen zien hem vaak als non-sociaal en ongevoelig, dit komt vooral door zijn gebrek aan gezichtsuitdrukking, niet dat Arata dit dwars zit. Meestal is Aoi de enigste die hem hiermee snapt en probeert het andere mensen uit te leggen. 

Arata en Aoi zijn goede vrienden sinds de kleuterklas en hebben sinds toen, steeds op dezelfde school gezeten. Ook gaan hun families goed met elkaar om en gaan ze regelmatig gezamenlijk op stap. 

Met wie hij wat minder makkelijk om kan gaan is Koi. Deze twee eindigen regelmatig in een discussie of ruzie en word uit elkaar gehaald door Hajime. Eigenlijk vind Arata Koi maar wat vervelend en luidruchtig.
.
.
.
.
.
.


OwO
AoiChii
:33
zn rol in een musical OwO
>3> awww <3<3
Aoi met Yamato :33
Aoichi!!! :333
Naam:Satsuki Aoi
Betekenis/Kanji:Satsuki = Mei
Aoi = stokroos
Titels/Bijnamen:Frisse prins
Gespeeld door:Shirley
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:20
Duet Partner:Uduki Arata
Huisdier:---
Bio:Aoi brengt altijd een frisse sfeer met zich mee wat soms ook ietjes te verfrissend kan zijn. Aoi is erg volwassen voor zijn leeftijd en beschikt over een 'gezond verstand.' Samen met Haru zorgt en staat hij altijd klaar voor de anderen van Six Gravity. 

Aoi is een harde, serieuze werker die je niet snel zal zien luieren of dingen rustig aan ziet doen.
Toch heeft hij een kinderachtige kant, origineel laat hij die alleen aan Arata zien maar probeert zich langzaam wat meer te openen naar de anderen van de groep. 

Aoi is afkomstig van een familie die bekend staat om hun uiterlijk. Samen met zijn broer, Chihiro, lijkt hij erg veel op zijn vader. In het verleden was Aoi erg populair bij zijn school genoten en krijg hij dagelijks bekentenissen van meisjes die hun liefde aan hem verklaren. ((volgens hun drama cd had dit zelfs ruzies tussen klasgenoten veroorzaakt xD))
Eigenlijk is Aoi slecht met het handelen van liefde en is hij op sommige momenten eigenlijk erg eenzaam

Aoi besteed zijn vrije tijd aan lezen en koken, ook bakken vind hij erg leuk. Zijn vader is een dierenarts, hierdoor heeft hij kennis over het verzorgen van dieren en is hij zijn hele leven een dierenvriend geweest. Hij heeft een gave om elk soort haar, hoe erg het in de war zit, weer los en glad te borstelen. Ook raakt hij snel ziek, vooral wagenziek. hierdoor heeft hij dus altijd wat medicijn bij de hand.


.
.
.
.
.
.

Munch Munch Kakeru :33
klik
Naam:Shiwasu Kakeru
Betekenis/Kanji:Shiwasu = December
Kakeru = Rennen ( haastendoor het jaar)
Titels/Bijnamen:Kakerun
Gespeeld door:me
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:19
Duet Partner:Kisaragi Koi
Huisdier:Koroke (Shiba inu pup)
Bio:Kakeru is een vrolijke en levendige jongen die misschien met een beetje klagen werkt. Hij is niet snel ontmoedigt en houd er niet van om te verliezen. desondanks dat Kakeru soms wat leid aan ongeluk, begint hij elke dag met een lach en in top-form. 

Kakeru heeft een sterk gevoel van trots en gelooft erin dat iedereen voor zichzelf kan zorgen en hun eigen problemen kunnen oplossen. Hierdoor nam hij de keuze om zelf om part-time te gaan werken en niet steeds rekende op het zakgeld dat zijn ouders hem gaven. Hierdoor is hij ook vroeg uit huis gegaan.

Kakeru heeft een grote liefde voor eten, zowel wanneer hij op zichzelf woonde als in de dormen waar hij met Six Gravity samen woont, zelfs tijdens zijn werk. Toch is Kakeru niet egoïstisch en deel hij graag met anderen, ook is hij bewust van zijn calorieën gebruik.  

Kakeru is enig kind en is de zoon van een man met veel financiële macht om grote dingen te doen. zoals, Kakeru met een helikopter naar de opening ceremonie brengen, het appartement veranderen in een kasteel en alles kopen waar Kakeru ook maar naar keek. 

Uiteindelijk is hij van huis weg gerent wat waarschijnlijk te maken had met zijn ouders, waaronder zijn vader die met kerst zijn kamer opgeblazen had... ...

Sinds dien woonde Kakeru op zichzelf en nam hij verschillende part-time baantjes om zichzelf te kunnen onderhouden.  

Kakeru's sterke punten liggen in het omgaan met geld en het helpen van mede mensen. 


Samen met Koi vond Kakeru in februari een achter gelaten shiba inu pup. Koroke is vernoemt door Kakeru en bereikte de niveau van schattigheid waar Koi eigenlijk niks meer met hem te maken wilde hebben, omdat hij Koroke's schattigheid niet meer zou kunnen handelen. Uiteindelijk hebben ze samen Hajime kunnen over halen om Koroke te houden. de naam staat voor de Engelse vertaling van 'kroket.' Koroke slaapt bij Kakeru en word soms verzorgt met behulpd van Kai O.O ((al doet Kai niet mee in dit topic xD .. denk ik xDD miss supporter chara xDD)) 
.
.
.
.
.
.

klik
klik
met zn tweeling zus
Naam:Kisaragi Koi
Betekenis/Kanji:Kisaragi = Februari
Koi = liefde
Titels/Bijnamen:Koikku
Gespeeld door:Shirley
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:18
Duet Partner:Shiwasu Kakeru
Huisdier:---
Bio:

Koi is een vriendelijke en lief persoon. Hij is sociaal en maakt makkelijk vrienden van elk geslacht. Hij is een hard-werkende en opdracht persoon die deze aanmoedigen die er eventjes doorheen zitten. 

Hij lijkt op de rol van een grote broer door het feit dat hij voor andere probeert te zorgen, zelfs wanneer mensen hem koesteren als een jonger broertje. 

Koi is best wel de 'mood-maker' in de groep en heeft altijd wel de rol van de komediant. Samen met Kakeru is hij deel van het 'starving stomach army' en heeft hij eigenlijk constant honger.

koi komt uit een gezin van 4, waaronder zijn ouders, hij lijkt erg veel op zijn vader, en zijn tweeling zus die ook in het vak als idol bezig is.

.
.
.

omg had to add this O.O
Naam:Shimotsuki Shun
Betekenis/kanji:Shimotsuki = elfde maand
Shun = valk
Titels/Bijnamen:demon lord
Gespeeld door:Shirley
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:21
Duet Partner:Fuduki Kai
Huisdier:Shiroda
.
.
.
Naam:Fuduki Kai
Betekenis/kanji:Fuduki = zevende maand
Kai = zee/oceaan
Titels/Bijnamen:---
Gespeeld door:Shirley
Geslacht:mannelijk
Leeftijd:22
Duet Partner:Shimotsuki Shun
Huisdier:---
.
.
.
Naam:Haduki You
Betekenis/kanji:Haduki = achtste maand
you = zon, zonneschijn, zonlicht
Titels/Bijnamen:---
Gespeeld door:Shirley
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:20
Duet Partner:Nagatsuki Yoru
Huisdier:---
.
.
.
Naam:Nagatsuki Yoru
Betekenis/kanji:Nagatsuki = maand met lange nachten
Yoru = maanlicht nacht
Titels/Bijnamen:Procella's moeder
Gespeeld door:Me
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:20
Duet Partner:Haduki You
Huisdier:---
.
.
.
Naam:Kannaduki Iku
Betekenis/kanji:Kannaduki = tiende maand
Iku = parfum
Titels/Bijnamen:Ikkun
Gespeeld door:Me
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:19
Duet Partner:Minaduki Rui
Huisdier:---
.
.
.
Naam:Minaduki Rui
Betekenis/kanji:Minaduki = zesde maand
Rui = symphonie
Titels/Bijnamen:--
Gespeeld door:Me
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:19
Duet Partner:Kannaduki Iku
Huisdier:Yamato
.
.
.
.
.
.
.

.


Spoiler:

PhotoshootGravi
Reclame spotjeHajime
Reclame spotjeGravi
Festival optredenGravi
Toneel auditieArata & Aoi
InterviewGravi
Fan eventGravi
fotoshootHajime
fotoshootHajime & Haru
Live interviewHajime
reclame spotje (food)Kakeru & Koi
fotoshootGravi & Procella
Seiyuu workKoi
Tv showHajime
Radio interviewHajime
Magazine interviewHajime
Fotoshoot (reclame shoot)Hajime
FotoshootArata & Aoi
FotoshootKakeru & Koi
interviewAoi & Yoru
interviewArata & You
interviewHaru & Kai
fotoshootHajime & Shun
Manager voor n dagGravi
radio hostenKakeru & Koi
Neko & Aika


Last edited by K.Lenno.02 on Tue 20 Sep 2016, 22:35; edited 19 times in total
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  K.Lenno.02 on Thu 04 Aug 2016, 22:22

drawingggg
outfit<33
klik
klik
precise haar lengte x0
orginal coat <3<3
Naam:Uduki Aika
Betekenis/kanji:Uduki = april
Aika = liefdes lied
Titels/Bijnamen:Ai, Aii, Ai-chan, Aika-chan
Geslacht:Vrouwelijk
Leeftijd:19
Bio:Aika is het een jaar jongere zusje van Arata maar is eigenlijk totaal het tegenover gestelde van hem. Aika is een vrolijk en energiek meisje die soms net iets té enthousiast kan zijn. Ze is erg gehecht aan haar grote broer en heeft hem eigenlijk altijd naar dezelfde scholen 'gevolgt.'

Aika werkt nu als een 'assistent' voor de groep Six Gravity. Ze maakt de maaltijden klaar en dekt de tafel. ze stoft en sopt het gebouw en wast hun kleren, maar ook regelt ze dat de jongens op tijd zijn voor hun afspraken. Ze gaat regelmatig mee op klusjes en zorgt dan dat alles goed verloopt. dat de jongens op tijd hun pauze nemen en dat ze genoeg drinken etc.

Zelfs al werkt ze op deze manier voor de groep, ziet ze de groep meer als vrienden dan werkgevers. Daarbij is ze zelf ook fan van de groep. Ze is bij elk concert en interview, als assistent en fan. Ze heeft alle dvd's van elk concert en verzameld alle merch die er verkrijgbaar zijn, zoals buttons, sleutelhangers en de populaire bunny plushies die ieder voor een van de groep staat.

Aika is dan vooral ook een grote fan van Hajime. je zou bijna kunnen zeggen dat ze de voorzitter is van de officiële fanclub. Ze heeft een huuge crush op hem en wilt graag tijd met hen spenderen, prive of zakelijk. De meeste van de groep moeten wel eens lachen over haar gedrag, maar ze houd vol.  zelfs wanneer ze weet dat Hajime haar eigenlijk niet meer ziet als hun assistent en goede vriendin.

Aoi daar in tegen, heeft ze wat moeite om te begrijpen. Ze kent hem al sinds klein, sinds Aoi vrienden werd met Arata toen ze nog in de kleuter klas zaten. Maar hij heeft altijd iets gehad, wat Aika nooit zo goed snapte. soms ziet ze hem van een afstandje staren of begint hij meteen te stotteren zodra ze een gesprek met hem wilt beginnen. Ook is hij er eigenlijk altijd daar wanneer ze hem nodig heeft, zelfs wanneer dit niet zo is. Zo kwam ze hem bijvoorbeeld vaak tegen in de hallen van school, tijdens de les en zelfs wanneer ze in andere klassen zaten. Niet dat ze hem niet mag, hij is de enige met wie ze dingen kan doen, die ze door zijn karakter niet met Arata kan doen. Zo vind ze het leuk om hem soms wat te plagen en zijn verschillende soorten reactie te zien, sinds die bij Arata allemaal wat eentonig zijn.

Aika heeft haar eigen kamer, op de bovenste verdieping van het gebouw waar ze soms tot midden nacht bezig is om de dingen voor de volgende dag te regelen. Soms, glipt ze nog wel eens naar beneden, om te kijken of ze toevallig Hajime tegen komt in de gang. Echter weet haar broer van haar nachtelijke uitstapjes en stuurt haar vaak terug naar boven. 
~Procellarum~

Aika is ook goed bevriend met de jongens van procella. Zo ook met Yoru, die gezien word als de 'moeder' van procella. Ze is net zo close met hem, als met Arata.

Ook heeft Kai bij haar een speciaal plekje. Kai is de enigste aan wie ze dingen kan vertellen waar ze te verlegen of ongemakkelijk over is, om aan de anderen te vertellen. Kai is voor haar een persoon waar ze op kan steunen/leunen als het moet.

Iku is haar 'knuffel buddy,' wat niemand eigenlijk nog snapt. ze zoekt hem altijd op als ze 'low on hugs' is en een beetje aandacht wilt. Ze ziet hem dan ook een beetje als een beertje door zijn fluffy haarstijl. niet dat ze hem 'gebruikt' en ziet als een voorwerp. Ze ziet hem eerder als een jonger broertje waar ze over moet waken, zelfs wanneer ze eigenlijk de zelfde leeftijd hebben.

haad relatie met Shun.. is een speciaal geval.. eigenlijk wilt ze persoonlijk zo ver van hem vandaan zijn. Ze krijgt koude rillingen als ze naar hem kijkt en verstijfd altijd een beetje als ze zijn stem hoort. Hij doet haar nog altijd aan een slang denken, door zijn gif groene ogen en zijn zilvere haren. Niet dat ze hem geheel ontloopt, zakelijk probeert ze zo makkelijk overeen te komen met hem, zonder dat het nare gevolgen heeft voor de groep.
KakeruHajimeKoiHaruArataAoiRuiKaiYouYoruIkuShun
KakerunHajime-samaKoikkuHaru-sanAraNiiAoiChiiRui-tanKai-tanYou-sanYoru-tanIkkunShun-san
.
.
so cutee
Basketballll
Aww
Kuroko stop it >3<
But He's so cute Q.Q
^^
Go get it! :OO
Naam:#2
Romanji:Nigou
Verzorger:Aika
Geslacht:Mannelijk
Leeftijd:no idea, its a pup
Bio:Nigou is door Aika gevonden op staat, achter gelaten in een kartonnen doos. Niemand weet hoelang hij daar zat en waarom, niet dat hij er slecht of verwaarloost uitzag. Hij is een typisch hondje die overal plast en veel blaft.

Toch lijkt hij soms een hogere intelligentie te hebben dan de normale hond, zo lijkt hij soms de sfeer te lezen en blaft hij als hij het met iemand eens is.

Ook is hij soms in staat om anderen voor iets te waarschuwen. Zo poept hij op schoenen die ongemerkt kapot zijn, zodat de eigenaar ze niemand meer gebruikt en niet gewond raakt. 

Nigou vind ronde voorwerpen geweldig en speelt dus graag met balletjes die hij dan als het waren rond 'dribbelt.' Ook vind hij het leuk om stiekem in tassen te kruipen zodat hij uiteindelijk mee gaat met afspraken en werk. 
Banner:


Last edited by K.Lenno.02 on Tue 30 Aug 2016, 21:05; edited 6 times in total
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  K.Lenno.02 on Fri 05 Aug 2016, 02:46

Spoiler:


omg, k realiseer t nu pas, dat alle pairs de zelfde voorletter hebben O.OLast edited by K.Lenno.02 on Sat 13 Aug 2016, 16:09; edited 2 times in total
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  shirley on Mon 08 Aug 2016, 14:09

klik
als model
klik
klik 
Naam:Tsukishiro Koneko
Betekenis/kanji:Tsukishiro = witte maan
Koneko = Kitten
Titels/Bijnamen:Neko, Neko-chan, Koneko-kun, kitty cat
Geslacht:vrouwelijk
Leeftijd:19
Bio:
Koneko is het nichtje van Tsukishiro Kanade. Toen de oudere zus van Kanade ging trouwen en met pesioen ging verhuisde ze al snel naar america. Koneko wilde al snel terug om assisent maneger te worden voor zang groepen. Aangezien Kanade de rol van haar moeder moest over nemen nadat ze met pensioen ging was dat een mooie plek voor Koneko om te beginen.

Kanada ging akoort en Koneko mag in de bovenste dorm van het gebouw blijven en houd haar een beetje in de gaten.

Koneko werkt nu als 2de 'assisent' voor d groep Six Gravity en helpt aika Uduki waar ze ook haar dorm mee deeld. Ze maakt de maaltijden klaar en dekt de tafel. ze stoft en sopt het gebouw en wast hun kleren, maar ook regelt ze dat de jongens op tijd zijn voor hun afspraken. Ze gaat regelmatig mee op klusjes en zorgt dan dat alles goed verloopt. dat de jongens op tijd hun pauze nemen en dat ze genoeg drinken etc.

Verder is ze een stil meisje en totaal geen ochtend persoon en soms een beetje klunzig wat niet zo handig is met haar werk af en toe. Ze drinkt graag koffie en houd van dieren en muziek. Ze heeft een gevoelig gehoor en hoort heel veel (iets dat andere dus niet snel horen.) Ze luisterd naar de liedjes van six Gravity en vindt ze een leuke groep maar is geen echte 'fan girl' gwn omdat ze vindt dat het ook gwn mensen zijn. Ze draagt de konijntjes van Yayoi Haru en Satsuki Aoi.
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  K.Lenno.02 on Mon 08 Aug 2016, 15:50

Spoiler:


avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  K.Lenno.02 on Thu 11 Aug 2016, 00:53


Het was tegen de middag, toen iedereen van Six Gravity allemaal gezamenlijk in de woonkamer zaten. Natuurlijk wist iedereen van de komst van de nieuwe assistente, een Meisje van dezelfde leeftijd als Aika. Aika was op de armleuning van een van de banken, zodat ze meteen naar de deur kon rennen zodra er aangebeld werd. Alles was duidelijk over de komst en iedereen was op de hoogte. haar broer zat naast haar en ze voelde hoe hij een licht stootje en haar zij gaf. "Wees toch niet zo nerveus," zei hij. Aika keek hem in haar ooghoeken aan, "Nerveus? hoe wil je dat ik niet nerveus ben?" zei ze, zij zou uiteindelijk veel met dit meisje moeten gaan werken, "Wat als ze me niet mag?" mopperde ze zachtjes


Arata zat op een van de banken, naast de armleuning waar zijn jongere zus op zat. Hij keek haar zonder al te veel emoties aan, "Waarom zou ze je niet mogen?" vroeg hij haar, "het is niet alsof je een kamer met haar gaat delen en de meeste tijd met haar gaat samenwerken," zei hij, alsof het niks was. De groep keek hem stilletjes aan voordat hij het zelf realiseerde. "oh.." zei hij voordat hij zijn zusje een klap tegen haar rug gaf, "veel succes." Aika zuchtte, "AraNii~" jammerde ze met een licht zuchtje. Ze keek weer op, met haar handen in haar zij. "Als ze 's nachts last van me heeft, klop ik wel gewoon aan bij Hajime-sama's slaapkamer," zei ze met een grote, trotse big smile, voordat ze met een grote enthousiaste smile naar Hajime keek. "Toch, Hajime-sama?!" Hajime zweeg terwijl hij zijn hoofd op zijn hand ruste. Arata kneep in Aika's wang, "je gaat naar niemand's slaapkamer," zei hij, "Je zegt zelf hoe iedereen een goede nacht rust moet hebben," zei hij. Aika keek haar broer verveeld aan terwijl ze haar tong uit stak.  


"ik vraag me af wat voor persoon ze zal zijn," zei hij terwijl hij er een beetje bij aan het dagdromen was. Ze wisten al lang dat er een extra assistent kwam, sinds toen nam hij al alle types voor zich die ze misschien zou kunnen zijn. Hier door was hij voorbereid op alles dat zou kunnen binnen wandelen. Kakeru had zijn huiswerk gedaan. "Misschien is ze wel ontzettend verlegen!" zei hij en glimlachte, "zou het niet schattig zijn als ze steeds van iedereen probeert te verschuilen?" "ik denk niet dat ze geschikt zou zijn als ze zich helemaal niet wilt tonen," gaf Arata een droge opmerking en Kakeru keek hem aan. "Zo bedoelde ik het ook weer niet," zei hij waarbij hij zijn wangen eventjes opbolde.


Hajime zuchtte diep, niet omdat hij de conversatie zat was of iets. "Wat voor persoon het ook mag zijn, het is onze taak om haar thuis te laten voelen," zei hij en keek Aika aan. "Had je boven al plek gemaakt?" vroeg hij. Aika knikte, "De bed staat klaar en mijn spullen staan naar een kant," zei ze, "Als je wilt, kan ik het je zo laten zien," ging ze met een grote smile veder. "Laten we maar hier benden wachten, dan weten we zeker dat iedereen er is wanneer er word aangebeld," zei Kakeru, "niet waar? Aika-chan?" Aika bolde haar wangen weer op, "goed~~~"
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  shirley on Thu 11 Aug 2016, 15:56


hij keek van aika naar Hajime en gaf een glimlachje "hajime heeft gelijk laten we haar een warm welkome geven." hij keek even naar de rest. en glimlachte naar hajime toen aika haar wangen op blies


hij zat rustig ze kijken  naar aika die een beetje hyper was en de aandacht van Hajime wilde trekken hij wilde net wat zeggen toen Koi ineens begon te praten


ik keek om me heen na dat kakeru zij dat ze mischien verlegen zou zijn "hopelijk eet ze veel misschien wilt ze lid worden van de starving stomach army"zij hij vet blij en kreeg meteen weer honger en begon wat rondjes te lopen


ik stapte uit de auto en keek naar het mooie grote gebouw en pakte haar tassen ze liep met Tsukishiro Kanade haar oom en de menager van six gravity naar de deur. ze zuchtte diep en keek even naar Tsukishiro die haar een geruststellend knikje gaf en deed de deur open. en ze liep rustig naar binnen en zetten haar tassen bij de deur en draaide zich naar de rest "leuk kennis te maken" zij ze zo kalm mogelijk maar ze was super nerveus "mijn naam is Tsukishiro Koneko"
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  K.Lenno.02 on Thu 11 Aug 2016, 16:46


ze keek op toen ze de voordeur hoorde open gaan. De bel was toch niet gegaan? Had iemand van Procella de deur open gedaan? een beetje verstijft zat ze op de armleuning tot Arata haar weer een stootje gaf. Meteen keek ze op voordat ze om keek naar het meisje. Haar ogen werden groot, ze hadden wel gehoord dat ze ergens familie was van gravi's manager, maar ze wist niet ze zoveel op Mr. Tsukishiro zou lijken. ze sprong van de armleuning af en liep houtering, als een soort robot, op haar af. Ze nam haar hand en begon de wild te schudden, "meuk je te ontjoeten! nijm maan is Aduki Uika!" begon ze zenuwachtig wat te ratelen en bleef ze het meisje haar hand schudden


Arata keek zijn zus vanaf de bank na. wat verward en met vernauwde ogen keek hij toe hoe ze zich aan het meisje voorstelde. "Is ze altijd zo wanneer de nieuwe mensen ontmoet?" vroeg hij de groep


Kakeru keek vrolijk op toen het meisje binnenwandelde, Aika liep als eerste op haar af om zich voor te stellen om dan waarschijnlijk de groep een haar voor te stellen. Maar Aika eindigde met enkele zingen die dor elkaar gehusseld waren zoals een stampot, hmm, stampot. (xDD)) Arata vroeg ze wat en Kakeru keek hij aan. "Ik kan me onze ontmoeting nog herinneren, toen Gravi net gevormd was en ze zich moest voorstellen," zei hij voordat hij een wenkbrauw op trok. "Maar, je bent haar broer, waarom vraag je het aan ons? jij zou haar beter moeten kennen." ".. ohja," reageerde Arata toen wat simpeltjes.


Hajime keek in zijn ooghoeken naar het meisje toen ze binnen kwam en bleef rustig zitten. Aika liep naar het meisje toe en hij volgde hun 'gesprek'maar zodat hij begreep dat Aika nog te zenuwachtig en nerveus was om zichzelf aan het meisje voor te stellen, stond hij op. Met zijn handen in zijn broek zakken liep hij naar de twee dames toe. "Aika," noemde hij haar naam rustig en legde hij zachtjes een hand op Aika's hoofd, als een soort van teken dat ze het rustig aan kon doen en dat hij het van haar over zou nemen. toen keek hij om naar het nieuwe meisje en glimlachte hij vriendelijk, "Fijn je te ontmoeten Tsukishiro-san," noemde hij haar bij haar achternaam, ze hadden elkaar dan ook pas net voor het eerst ontmoet. "Mijn naam is Mutsuki Hajime, ik draag de rol van de leider van onze groep," sprak hij haar aan met een rustige toon voordat hij naar de zijkant stapte zodat ze de andere 5 jongens kon zien. "Vanaf rechts hebben we onze 'ontspannen bron,' Uduki Arata, probeer een beetje een oogje in het zeil te houden en dat hij aan zijn werk blijft waneer dat nodig is," stelde hij Arata voor, als waren zijn zinnen meet een waarschuwing voor Arata zelf. "Dan hebben we onze vastberaden Shiwasu Kakeru, hij zal je niet veel tot last zijn en weet altijd wel wat te doen," zei hij. "Dan hebben we Kisaragi Koi, onze komediant. overigs is hij erg sociaal en zal je makkelijk vrienden met hem zijn," zei hij voordat hij zijn blik weer veder liet glijden. "De blonde is Satsuki Aoi, men noemt hem ook wel 'de prins' van de groep, Al zou ik hem hier niet veel mee pesten," zei hij voordat het duidelijk was dat Arata eventjes zijn lach in moet houden. "Dan als laatste, Yayoi Haru, onze steun en toeverlaat. Als je iets dwars zit en je weet niet met wie je het er precies over moet hebben, kan je het er gerust met Haru over hebben."
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  shirley on Fri 12 Aug 2016, 12:18


hij stond op en liep naar Koneko toe "fijn kennis te maken" zij hij met een glimlachje en keek even naar Hajime "Hajime zal ook altijd naar je luisteren vanwege hem zijn we niet zo moeilijk". hij keek even naar de manager die glimlachte "zorg goed voor haar" zij hij met een rustige toon "ik moet weer gaan" vervolgens liep hij rustig de deur uit. hij zal het wel druk hebben.


wanneer aika zo schattig nerveus de hand van het meisje aan het schudden was en struikelde over haar woorden wilde hij naar haar toe lopen maar Hajime was hem al voor en begon de groep voor te stellen. Toen Hajime zij dat hij de prins was keek hij even open wilde net zeggen dat hij dat soort dingen niet moest zeggen maar wilde niet door hem heen praten. daarna liep hij naar haar toe "zorg goed voor ons" zij hij met zn beste glimlach


hij stnd op en schude haar hand "je zal hier een fijne tijd hebben" even keek hij naar haar en vroeg zich nog steeds af wat voor karakter ze zou hebben "wil je lid worden van de starving stomach army"? zei hij et een big smile


ze moest vee kunnen onthouden over wat Mutsuki-san haar had verteld gelukkig had haar oom al wat over hun verteld en zoals Yayoi-san als had gezegd dat dat hij de taak van de manager erg makkelijk maakte en ze bijna niet voor problemen zorgden. "uhmm leuk.. jullie te ontmoeten" zij ze wat verlegen. *moest ze nu ook wat over zichzelf vertellen?* ze dacht even na en keek naar Aika "ik kijk er naar uit om samen met je te werken" zei ze met een glimlach. ze kon zien dat het meisje erg zenuwachtig was (ook door haar hand te schudden van net en over haar worden te struikelen) maar ze leek echt heel aardig
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  K.Lenno.02 on Fri 12 Aug 2016, 13:58


"Eerlijk gezegd denk ik dat het komt, dat jullie niet echt 'moeilijk' zijn, omdat jullie een hechte groep zijn. Iedereen heeft zijn eigen persoonlijkheid, maar dat maakt het juist leuk en interessant," sprak ze Haru aan voordat ze op keek en zich omdraaide naar Hajime, "oh! N-niet dat ik Hajime-sama's leiderschap en sturing niet waardeer!" zei ze, alsof ze zich meteen aan het verontschuldigen was. een warme glimlach verscheen op haar gezicht terwijl ze zomaar naar een punt in de woonkamer keek, "iedereen heeft zijn eigen sterke punten die hij in de groep gooit. Al deze verschillende sterke punten, zijn wat zorgt dat deze groep zover gekomen is, het geeft jullie kleur," zei ze, alsof het niks was. Ze keek het meisje aan toen ze tegen haar sprak en knikte houterig, “w-we taan een leuke gijd megetoet!” struikelde ze weer over haar eigen woorden.


hij moest duidelijk zijn lach binnen houden toen Hajime Aoi voorstelde als de prins van de groep. Stilletjes luisterde hij naar wat zijn zusje over de groep vertelde, het wekte een gevoel van trost in hem op. Maar al snel zag hij hoe haar houding weer veranderde richting Koneko en hij grinnikte eventjes. Aika verdween met Tsukishiro en hij keek Koneko aan, “Maak je maar geen zorgen om Ai, dat komt wel goed,” probeerde hij haar wat gerust te stellen over dataika niet altijd zo nerveus zou blijven, al sprak hij gewoon met zijn dagelijkse toon die niet al te veel emotie bevatte.


“K-koi!” zei hij zijn naam wat ongemakkelijk toen hij vroeg of Koneko bij de eet club wilde komen, “je weet nog niet WAT ze lekker vind,” zei hij, misschien vond ze mensen vlees lekker? Even rilde hij bij de gedachte, maar zodra hij Koneko aan keek, verdween deze weer. Er was geen mens die mensen vlees lekker zou vinden, toch? “Leuk je eindelijk te mogen ontmoeten, we hebben lang gewacht,” zei hij, niet dat hij ongeduldig was, meer enthousiast.


Hajime keek ieder van de groep aan toen ze Koneko begroette. Meteen volgde er al een hele speech van Aika die op Haru reageerde. Stilletjes luisterde hij naar haar en een tevreden glimlach vormde op zijn gezicht. Zonder al te veel te zeggen, legde hij weer een hand op Aika’s hoofd en ging wat door haar haar, alsof hij als vader een van zijn kinderen aan het prijzen was nadat ze een moeilijke vraag van hun huiswerk, alleen hadden op gelost. Aika keek hem met rode wangen aan en nam hij meteen zijn hand van haar hoofd. Nog voordat Aika iets kon zeggen, stond Tsukishiro op het punt om te vertrekken. "ik zal met u mee lopen!" zei ze en draaide ze zich dan ook meteen, zoiezo ook om nog te kunnen vragen of tsukishiro nog nieuwe plannen voor de jongens had en rende ze zo achter hem aan.
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  shirley on Sat 13 Aug 2016, 18:30


"Ik denk dat Aika je zo wel het gebouw laat zien"zei hij rustig en ging weer zitten en keek even naar de rest "er komt zo ook wel iemand die je tassen naar boven drenkt en anders helpen wij je wel." zij hij en keek stiekem even naar Hajime


zit weer op de bank. en kijkt naar de rest


hij keek even op naar Kakeru "klop we weten nog niet wat ze lekker vindt " hij keek even vragen naar Koneko "ze ziet er uit als of ze houd van zoeten dingen" toen kakeru zich ineens ging voorstellen bedacht hij zich dat het niet zo netjes was om iemand zo aan te staren


Er werd nog al veel van haar verwacht *de starving stomach army?* ze keek even naar Kakeru die zich voor stelden "dankje shiwasu-san" glimlachte ze lief en keek naar Haru die het had over een rondleiding en over tassen brengen "uhm ... oh ... uhmm ik kkan ook best zelf mijn tassen me nemen hoor" zei ze heel verlegen omdat ze niemand tot last wilden zijn. ze was hier om voor hun te werken en niet andersom toch. Ze keek even om zich heen en begon zich een beetje ongemakelijk te voelen ondaks dat iedereen zo super lief voor haar was
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  K.Lenno.02 on Sat 13 Aug 2016, 19:30


Hij had in de gaten hoe Haru even naar hem keek. Hajime keek hem terug aan, hij had wel naar zijn woorden geluisterd maar snapte niet meteen wat hij bedoelde. Moest hij de tassen naar boven brengen? Meteen bij die 'miscommunicatie' vertrok zijn gezicht eventjes, liever zou hij nu geen zware tassen naar boven dragen, niet dat hij daar dan weel erg moeilijk over zou doen. Als het iemand zou helpen had hij er geen problemen mee.


uiteindelijk kwam Aika terug met een lijstje in handen. deze deed ze in het binnenzakje van haar jasje die van achter als een corset vast gestrikt was en uitliep tot twee lange punten die net langer waren dan haar blush roze pof rokje. ze droeg 2 verschillende konijntjes altijd op haar linker heup, meestal sprongen ze dan alle kanten op als ze liep. Ook droeg ze altijd enkele buttons, verdeeld over leden van Six Gravity en Procellarum. ze liep de kamer in, terwijl ze het lijstje nog weg stak. wat verbaast keek ze de 4 aan die nog op de bank zaten, "is het onderhand niet tijd dat jullie gaan oefenen?" even wierp ze een blik naar haar horloge die ze om haar pols droeg.


hij keek zijn zusje droog aan toen ze hun vertelde dat het al weer tijd was om te gaan oefenen. "ahah~" klaagde hij lichtjes, hij zat juist net zo lekker. Hij duwde zich van de bank af en strekte eventjes zijn armen. "Laten we maar weer gaan," slenterde hij rustig de kamer uit richting de studio.


Toen Aika doorgaf dat het al weer tijd was om te gaan oefenen, sprong hij van de bank af, alsof hij energie teveel had. "laten we veder gaan waar we vorige keer gebleven waren," zei hij waarbij hij enkele danspasjes door de kamer deed. "Kakeru, pas je op?" sprak Hajime hem aan, alsof kakeru in huis met een bal bezig was en iets stuk kon maken. "sorry~!" reageerde kekeru met n big smile voordat hij de kamer uit was en richting de studio ging.


"We zien jullie straks weer," groette Hajime de meiden voordat hij om keek naar Haru. zodra Haru klaar was om te gaan, liep hij rustig de kamer uit, richting de studio. "veel succes Hajime-sama!" riep Aika hem nog enthousiast na voordat ze zich omdraaide naar Koneko. "zullen we met de rondleiding beginnen? dan vertel ik je alles dat je moet weten," zei ze met een vrolijke glimlach
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  shirley on Fri 19 Aug 2016, 16:02


Ik stond op en liep achter hajime aan en keek nog even naar koneko en aika " veel plezier" zij ik nog even snel en liep door


Ik stond blij op toen aika ons naar de studio stuurde " uhmm ja.. Jaa.. Natuurlijk nu meteen" zij hij stoterend en liep weg


Hij liep heel blij achter de rest aan "tot straksss" zij hij met een hooge toon en rende achter de rest aan


"Ja is goed" knikte ze naar aika als andwoord op de rondleiding en keek al om zich heen
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  K.Lenno.02 on Fri 19 Aug 2016, 16:29


Ze keek de laatste jongens nog eventjes na toen ze de kamer uit liepen. Eventjes hield ze haar hoofd wat schuin toen ze naar Aoi's gestotter luisterde. Maar nog steeds kon ze het niet laten rusten. Ze snapte hem het minste van iedereen, voelde hij zich ongemakkelijk bij haar in de buurt? Zelfs al kende ze elkaar sinds ze klein waren.. als hij zich ongemakkelijk voelde, kon hij dat toch gewoon zeggen? Dan zou ze er wel iets op kunnen bedenken, nu Koneko zich ook met de groep zou mengen, zou het makkelijker zijn om wat meer afstand van Aoi te houden, zodat hij zich meer op zijn gemak zou voelen... toch? haar hoofd vulde zich met gedachtes en vragen. Ze keek weer om naar Koneko en glimlachte zachtjes, "Laten we bij het begin beginnen," zei ze, "Ik neem aan de Tsukishiro-san het je ook wel verteld heeft, maar dit gebouw word gedeeld door 2 units. Six Gravity, met wie wij het meeste te maken gaan hebben en de 6 jongens van Procellarum, hun zitten aan de andere kant van het gebouw. Maar we delen de voordeur!" toen draaide ze zich om en keek ze de woonkamer in, "dit is onze woonkamer, hier over heb ik niet veel bijzonders te vertellen. Wel hanteren we de basis huisregels, zoals geen voeten op de tafel, geen schoenen op de bank etc. etc." vertelde ze, met name de regels, zodat ze ook een beetje kon letten of de andere zich ook aan deze regels houden


Last edited by K.Lenno.02 on Tue 23 Aug 2016, 03:07; edited 1 time in total
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  shirley on Sat 20 Aug 2016, 14:57


ik keek rond ik de woon kamer toen Aika vertelde over da basis huis regels en dat ze het gebouw deelden "klopt Ouji=san heeft me er oer verteld inderdaad" ze keek nog even rond "ik zal op ze letten" zij ze naar aanleiding van de bassis regels
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  K.Lenno.02 on Sat 20 Aug 2016, 15:17


Ze glimlachte vriendelijk en draaide zich weer om, "Laten we dan naar de keuken gaan," zei ze en liep rustig de kamer uit. De keuken was namelijk niet zo ver. De keuken was vrij groot. Tegen de muur stond het aanrecht geplaatst met een oven, elektrisch fornuis, 2 wasbakken, een vaatwasser en een forse koelkast in de hoek. In het midden stond een grote, rechthoekige tafel met plek voor 6. "De keuken is meestal een beetje 'off limit' voor de jongens, zie het als ons eigen terrein. Natuurlijk kunnen ze wat drinken pakken als ze dorst hebben, zolang ze het maar schoon en netjes houden," zei ze, liep naar de koelkast en opende de 2 deuren. "Iedereen heeft zijn eigen vak in de koelkast om hun 'speciale' etens waren te bewaren. Drank en ingrediënten voor het diner is gezamenlijk. Maar zo heeft bijvoorbeeld een persoon een verslaving aan 'Strawberry Milk'," vertelde ze en wees daarbij naar de roze pakjes ergens in de hoek van een plank. "Maar alsjeblieft, schrijf nog altijd je naam er op, gewoon voor de zekerheid,"  zei ze en deed de deuren weer dicht. Toen draaide ze zich om naar de tafel, "de jongens ontbijten en dineren meestal gezamenlijk, maar geen reden voor paniek als er iemand ietsjes later komt of buitens huis gaat eten. Meestal geven ze dit dan ook een dag van te voren aan. Wij eten later, wanneer de jongens klaar zijn en veder zijn met hun bezigheden. Vandaar dat er ook maar 6 stoelen zijn."
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  shirley on Sun 21 Aug 2016, 20:41


Ik keek haar aan en knikte "begrepen" zij ze voordat ze verder ging met de rondleiding
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  K.Lenno.02 on Sun 21 Aug 2016, 21:26glimlachend gaf ze een knikte terug, "Dan gaan we zo maar door naar de volgende ruimte," zei ze voordat ze uit de koelkast een paar flesjes koude mineraal water nam. "Ik neem aan dat de jongens vergeten zijn om ze mee te nemen," zei ze terwijl ze de six-pack van kleine flesjes vast hield. Ze sloot de koelkast en liep vervolgens de keuken uit. De liep door grote ruimte, door naar achter, waar een grote breedde deur op een kiertje open stond. Het had vaagjes iets weg van een schuifdeur en er kwam gezang uit. Ze draaide zich eventjes om naar Koneko. "Dit is onze eigen oefenruimte," begon ze, "Deze gebruiken de jongens meestal als ze nog de laatste puntjes op de I willen zetten of eventjes snel iets willen herhalen. Zowel als groep als individueel," zei ze voordat ze de deur veder open deed. met een overdreven trotse glimlach keek ze de ruimte in waar de jongens nog bezig waren. Pas zodra de muziek gestopt was en iedereen in hun eind positie stonden, liep ze naar binnen. "Jullie weten onder anderen toch wel dat het belangrijk is om genoeg water te drinken? vooral als jullie veel bewegen," zei ze terwijl ze wat flesjes uit het pak haalde en richting Hajime liep. "G-goed werk Hajime-sama! Deze komen vers uit de koelk-" liep ze naar hem toe, tot het flesje uit haar handen genomen werd.


Arata stond nog een beetje uit te puffen toen de 2 meisjes binnen kwamen. "ahh, dat zal veel schelen~ dank je~" reageerde hij op wat zijn zusje eigenlijk tegen Hajime zei en nam het flesje uit haar hand. Hij opende het flesje en nam vervolgens enkele grote slokken om vervolgens wat door zijn haar te gieten. Toen hij het flesje weer dicht draaide, merkte hij het mopperende gezicht van zijn zusje. "Ah sorry," zei hij droogjes voordat hij een nieuw flesje van Aika nam en het zelf aan Hajime over handigde, "Hier," zei hij.


droogjes keek hij toe naar het moment van het Uduki tweetal. Hij snapte wel wat er aan de hand was, maar hij zag er ook weer niet zoveel erg in. "Dank je," zei hij toen hij het flesje van Arata aan nam. hun gesprek ging nog veder, maar doordat het gesprek hem niet meer betrok. Eventjes keek hij rond en zag hij Koneko staan. Rustig liep hij naar haar toen ook om bij de muur rustig wat te drinken. "Lukt het een beetje?" vroeg hij haar, nadat hij onderweg al ee slokje van zijn water genomen had. "heeft ze al het een en ander verteld?" vroeg hij, gewoon om het eventjes wat te meten en eventueel nog wat aan Aika's verhalen toe te vullen.


Aika had haar wangen bol gemaakt nadat Hajime weg was gelopen. Arata wist dondersgoed haar gevoelens voor Hajime. ze nam een diep zuchtte en keek hem serieus aan, "Beter let je een beetje op je middelste bewegingen," zei ze, om hem een beetje terug te pakken, maar ook om hem er serieus bewustvan te laten zijn. Toen ze haar broer zijn verwarde blik merkte liep ze naar Aoi en ging een beetje schuin naast hem staan. "Je stond te ver naar achter," sprak ze tegen Arata voordat ze zich omdraaide naar Aoi en ook hem een van de flesjes koud water gaf.avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  shirley on Mon 22 Aug 2016, 23:58


ik keek even naar Aika die aan het mopperen was op Arata om hem terug te pakken toe ze ineens naar mij kwa lopen en me een flesje water aan gaf. ik moest meteen blozen en pakte het aan "uhmm uhmm d-d-dankje" zij hij verlegen en stotterend. Hij draaide het flesje open en nam een slok allen zijn hand trilde een beetje en gooide hij perrongelijk wat over zijn shirt maar deed net als of dat de bedoeling was en goot wat over zijn haar voor verkoeling

ze keek op naar Hajime toen hij aan kwam lopen toen hij bij haar kwam staan en vroeg of het lukte en of Aika me al wat had verteld. Ik knikte blij "ja ze heeft me de woonkamer en de keuken laten zien en alles uitgelegd en ik denk dat we zo naar boven gaan en dat ze ze rest uit legt". ze was zo blij met de baan en heel blij dat Aika haar alles liet zien. waarna ze weer op keek naar hajime "hoe gaat het oefenen?" vroeg ze oprecht met een lieve glinlach
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  K.Lenno.02 on Tue 23 Aug 2016, 00:31


Ze keek hem met een vriendelijke glimlach aan toen hij het flesje aan nam. Ze zag hij hij een kleur kreeg/had e hoe hij daarna zichtzelf wat afkoelde met het koude water uit het flesje. Hij had het waarschijnlijk gewoon warm. Door een late reflex, staarde ze nog eventjes naar hem. Maar voordat ze kon omdraaide, voelde ze 2 warme, half afgekoelde(koude flesje) handen. met n droge blik keek hij toe hoe Aoi wat water over zijn kleding goot en haalde eventjes een wenkbrauw op toen hij zag hoe Aika bleef staren. "Ahh~ moet je weer staan knoeien?" zei hij tegen Aoichii, zelfs al leek het waarschijnlijk express en terwijl hij sprak, legde hij voorzichtig zijn handen over Aika's ogen. niet dat Aoi veel knoeide, meer als een soort van (overprotective bro) waarschuwing. "AraNii, ik kan niks zien," hoorde hij de stem van zijn zusje die zijn handen van haar ogen probeerde te halen. "Dat weet ik," knikte hij, alsof er niks aan de hand was. 


met een oorluisterde hij naar wat Koneko hem vertelde, terwijl hij zijn blik en andere oor op de groep gefocust had. Je weet maar nooit. Hij knikte, als teken dat hij luisterde en begreep wat ze hem vertelde. "Ik ben blij dat je je al wat begint thuis te voelen," zei hij sinds ze erg enthousiast leek over wat ze tot nu toe gezien had. "Als je straks nog vragen hebt, kan je altijd bij.. Haru terecht," zei hij voordat ze hem vroeg over het oefenen. "het gaat wel redelijk, natuurlijk is het maar eventjes een herhaling waarbij we op wat extra dingetjes letten," zei hij voordat hij weer een slok van het flesje nam. Hajime had niet zoveel water nodig, zo uitgeput of warm was hij namelijk ook weer niet. Hij stond niet eens te hijgen en geen druppeltje zweet stond er op zijn gezicht. Zijn hartslag was wel wat hoger, maar dat was alles.
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  shirley on Sun 28 Aug 2016, 09:33


Ik keek hajime aan toen hij me naam noemden "of bij Hajime" zij hij met een glimlachje en liep naar hen toe en pakte het flesje water van hajime en nam er een slokje uit


Zijn gezicht werd zo rood als een aardbei toen Aika een soort van naar hem bleef staren tot Arata zijn handen voor haar ogen deed als over protectife broer omdat ze naar hem bleef staren. Draaide hij zich meteen om "uhm...uhhh.. M..moet...moeten we niet verder met oefenen" zij hij snel


Ik keek naar hajime die helemaal niet uitgeput leek. Het is waar dat sterren een goede conditie hebben dus daar zal het wel door komen neem ik aan. Alleenn Hajime leek helemaal nergens last van te hebben. Toen hajime zij dat ik altijd bij Haru terecht kon zij Haru het zelfde over Hajimr. Er kwam een glimlachje op mijn gezicht omdat ze best schattig waren "kom goed" zij ze wat verlegen toen ze Aoi hoorde dat ze beter konden gaan oefenen "uhm als jullie iets nodig hebben moeten jullie het maar vragen" zij ze wat verlegen en keek even naar beneden.
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  K.Lenno.02 on Sun 28 Aug 2016, 10:37


Eventjes glimlachte hij toen Neko vertelde dat ze ook altijd bij haar terecht konden met vragen. zijn glimlacjtje, was zijn 'tsundere glimlachtje' dat is mix was van trots en een vaderlijk figuur zoals iedereen het noemde. Lichtjes ging hij met zijn hand door haar haar, op Haru had hij niks gezegt over dat hij zn flesje had afgenomen. nu had hij tenminste geen flesje meer om weg te gooien. "Daar zullen we geheid gebruik van maken, Neko," zei hij kalm voordat hij na Aoichii's opmerking weer de dansvloer op liep.


Droogjes keek hij aoichii weer aan toen hij vroeg of ze niet weer veder moesten oefenen. "Zeg Aoi, ik vond deze pauze juist net gezellig worden," zei hij en reageerde niet meer op zijn verlegenheid naar Aika toe


Toen Aoichii begon over het veder oefenen, nam ze arata's handen van haar ogen. "Yup, we zullen jullie niet langer afleiden," zei ze voordat ze de overige 2 ook hun flesje gaf. Sinds Haru die van Hajime had, had ze het laatste flesje op de grond, tegen de muur gezet. Ze keek weer om naar Koneko, "zullen we ook weer gaan?" vroeg ze vrolijk, alsof dit hele gezelschap haar heeft ge'satisfied'
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  shirley on Wed 31 Aug 2016, 19:29


Ik keek Hajime aan toen hij met zijn hand door me haar ging deels was ze er wel blij en deels voelde ze zich een klein kind. Ze glimlachte naar hem "veel suc6 met oefenen" ze keek even naar aika die vroeg of ze verder gingen en knikte "ja is goed"
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  K.Lenno.02 on Wed 31 Aug 2016, 20:00


Ze glimlachte breed en draaide draaide zich toen om naar de jongens, "vergeet niet om voor het dineer een douche te nemen," zei ze tegen hun, niet dat het al zo laat was, gewoon.. just in case. toen draaide ze zich weer om naar Koneko, "Laten we richting boven gaan," zei ze, voordat ze de oefenruimte uitliep en de trap omhoog begon op te lopen. "Dit is de verdieping van Hajime-sama en Haru-san. Hun zijn ook de enigste twee met hun slaapkamers op deze verdieping. Ook hebben ze hun eigen badkamer," zei ze voordat ze de volgende trap omhoog liep. de trappen waren erg breed en makkelijk om op te lopen. "Deze verdieping word beheerd door de andere 4. Net als beneden, heeft iedereen zijn eigen kamer," vertelde ze. "Met zn 4en delen ze een ruime badkamer en beschouwden die als 'off-limits' voor ons twee. Hajime-sama en Haru-san hebben hier wat minder moeite mee. ... ..." even kleurde ze rood, "N-n-niet dat we zomaar hun badkamer in moeten wandelen..!!" vulde ze zichzelf snel aan. "Meer over bandkamers gesproken, net als hun kamers zouden ze deze zelf bij moeten houden. zo is de badkamer van Hajime-sama en Haru-san meestal weinig werk voor ons. Reken maar dat deze badkamer.. wel eens een extra handje kan gebruiken."
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36636
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  shirley on Fri 02 Sep 2016, 22:19


Ze liep mee naar boven en luisterde goed naar wat aika zii toen ze over de badkamers begon"ik snap je" zij zij ze met een lachje aan gezien ze nooit zomaar een badkamer van iemand in zou lopen "zijn er nog meer dingen die ik moet weten?" vroeg ze vragend
avatar
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: GRAVITIC-LOVE

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum