Humanity after the Fall

Go down

Humanity after the Fall

Post  K.Lenno.02 on Sun 25 Jun 2017, 22:512012 het jaar waarin alles begon, met enkel en alleen een verboden kinderliefde. Een oorlog, tussen 2 grote organisaties, het Japanse Keizerlijke Demon Leger (Aka. Japanese Imperial Demon Army) en de Broederschap van de Duizend Nachten (aka. Brotherhood of a Thousand Nights.) Een oorlog, over het krijgen van de meeste macht. Aangestookt door een persoon met misschien wel misschien wel de grootste verlangen..

Op zoek naar macht, is ze haar ziel verloren aan de duivel...

 Mens etende monsters verschenen en werden de ‘Horsemen of John’ genoemd. Men kon zich verweren, maar alleen de rijkste en sterkste clan’s die potentie hadden om krachtige wapens te hanteren. De experimenten werden serieuzer en mensen probeerde menselijke wapens te creëren die hun konen beschermen van de monsters. Uiteindelijk, zorgde dit voor een uitbraak van een dodelijk en besmettelijk virus, dat in een flits van een seconde, een hele stad kon uitroeien. Vandaag word het de ‘apocalyps’ genoemd en de hele wereld ging hierdoor bijna ten onder.

Vele stierven aan het virus, alleen kinderen onder de 13 jaar en mensen die zich op tijd hadden ingeënt, bleven over. De engelen werden naar de aarde gestuurd, om de mensen te straffen voor wat ze hebben gedaan. Maar, dit was niet het einde..

Vampiers begonnen zich met de situatie te bemoeien, nadat hun levens voorraad aan bloed verloren gegaan is, tijdens de apocalyps. Ze hebben ze een leger van kinderen verzameld en in ‘bescherming’ genomen, in ruil voor hun bloed. Terwijl, aan de oppervlakte, de overlevende mensen nog steeds bezig zijn, met het overnemen van de macht. Ze zijn nog altijd aan het experimenteren, en proberen met alle gevolgen van dien, de engelen in controle te krijgen.
 
 

Familie/Clan regeling:

- Familie Hiiragi, deze clan kan gezien worden als een ‘vol bloed’ familie. Ze zijn het sterkste en staan boven aan de ‘voedselketen.’ Ze hebben het meeste macht, beschikken over de hoogste titels en hebben controle over de Japanese Imperial Demon Army.
- Afstammelingen:
Alle andere clan’s  zijn meestal 'afstammelingen’ van de officheele Hiiragi familie. Dat betekend dat ergens in de geschiedenis, een mannelijk lid van de Hiiragi familie, ooit gekozen heeft voor een vrouw van een andere familie. De Hiiragi’s hebben hem verstoten en hij is veder gegaan als een nieuwe clan.
Voorbeelden:
- Ichinose clan/familie
- Goshi clan/familie
- Jujo clan/familie
Etc. Etc. Etc.


Vrouwelijke leden van de Hiiragi familie, hebben geen enkele keuze voor hun partner. Hun vader zorgt voor een gevecht tussen alle potentiële kandidaten en de winnaar hiervan word geadopteerd. Hij zal ze naam ‘Hiiragi’ dragen met eer en zal opgevoed worden als een echte Hiiragi. Wanneer ze oud genoeg zijn, trouwt hij met zijn voorbestemde vrouw en behouden ze de naam Hiiragi. Dit zorgt ervoor, dat er niet meer afstammelingen komen van de Hiiragi’s en dat de ‘kwaliteit’ van de familie hoogst blijft.

 

Vampiers:

Vampiers:
- De vampieren beschikken over 3 verschillende ‘soorten’;  De ‘Progenitors’ de ‘nobels’ en de ‘normale’ vampieren.

De Progenitors zijn de oudste, beschikken over de meeste kracht en  regeren over een aangewezen stuk grond/land. Hoe langer het nummer, hoe meer kracht en macht ze hebben. Zo is de eerste progenitor het sterkst/machtigste. Een progenitor heeft deze rank gekregen door de progenitor van wie ze het bloed gedronken hebben. Ook kunnen ze níet sterker worden dan deze progenitor. Zo kan een 2e progenitor nóoit sterker of even sterk zijn als de eerste progenitor. Hierdoor, is het duidelijk dat de 2e tm de 5e progenitors afstammen van de eerste. (ook is het bekend dat er evenveel van deze rank progenitors bestaan, als hun nummer toe geeft. Zo zijn er 2 tweede progenitors, 3 derde progenitors etc.)

‘Nobel’ vampieren.  (Mika<3)
Nobel vampieren zijn mensen die verandert zijn naar vampieren door het drinken van een Progenitor’s bloed. Ze zijn zwakker dan ware progenitor’s, maar sterker dan ‘normale’ vampieren
‘Normale’ vampieren

Dit zijn mensen die vampier zijn geworden door het drinken van bloed van óf een nobel vampieren bloed óf normaal vampieren bloed. Ze hanteren de zwakste wapens maar beschikken wel over healen. Ze kunnen daardoor niet gedood worden door ‘normale wapens’

Vampieren zijn pas ‘compleet’ als ze mensen bloed gedronken hebben. Hierna worden hun ogen rood en beschikken ze volledig over de kracht van helen. Maar, dit heeft ook een keer zijden. Hun menselijkheid verdwijnt met een sneller tempo, al kunnen ze zich wel vast houden aan een enkel karaktertrek van hun menselijkheid. Zoals Mika die nog steeds vastbesloten is om Yuu-chan te redden en te beschermen.

Ook is het bekend, dat vampieren het niet fijn vinden om hun populatie te laten groeien. Hierdoor hebben alleen progenitor toestemming om mensen te veranderen in vampiers.

Wat bij alle vampiers het zelfde is, is dat ze de zon niet kunnen verdragen. Ze dragen een beschermende uitrusting (dat in de boeken word vertaald als een soort armband) wat hun beschermt tegen het zonlicht. Nee, ze kunnen er dan nog steeds niet tegen en lopen dan liever in de schaduwen, maar het is beter te verdragen. Daarbij, als deze uitrusting breekt en ze staan in de zon, verbranden hun lichamen wat de pijnlijkste manier is om de ergste verraders te straffen

 
Vervloekte wapens:

- Vervloekte wapens zijn wapens met demonen in zich. Ze hebben enkele dingen gemeen met vampiers, zoals dat ze zich voedden op het bloed van hun drager, al doen ze dit niet altijd.
Ze beweren geen emotie te hebben maar kunnen toch hun emotie overbrengen om hun drager.
Ze beschikken over een ongekende hoeveelheid kracht, die ze kunnen overbrengen door de hoeveelheid verlangen hun drager toont. Dit verlangen kan verschillend zijn. Verlangen naar macht, naar een toekomst om verlangen naar een bepaald persoon.

Ook zijn er twee verschillende soorten.
er zijn wapens met Manifestatie demonen, dit houd in dat de drager de controle heeft om zijn/haar demon naar buiten te laten komen, in de vorm van een soort schaduw en hebben kracht over een soort van speciale vaardigheid.

en er zijn wapens waarbij de demon bezit neemt van hun drager. Deze demonen zijn gemeen en agressief. Meestal beschikken ze niet over speciale vaardigheden, maar er zijn uitzonderingen zoals Asuramaru.


Canon charas & OC's zijn altijd welkom ^^
Suggesties:
- Sangu Mitsuba
- Hiiragi Kureto
- Sangu Aoi
- Lacus Welt 
- Rene Simm
- Crowley Eusford
- Bell Chess
- Horn Skuld
- Norito Goshi (gereserveerd)
- Mito Jujo
- Hanayori Sayuri
- Yukimi Shigure
- Narumi Makoto
etc etc etc
.
.
Mijn chara's:
the feels QmQ
Met Asuramaru
Papa Guren
Als Seraph of the End
als Namanari
Namanari
Naam:Hyakuya Amane Yuichiro
Bijnamen:Yuu, Yuu-chan, YuuNii
Gespeeld door:Me
Geslacht:Mannelijk
Wezen:Namanari/Seraph of the end
Rank:Special Private
Organisatie:Moon Demon Company
Team:Shinoa's Squad
Positie:Aanvaller
Wapen:Katana
Demon:Asuramaru
Bio:Als kind heeft Yuichiro al veel meegemaakt. Geboren als ieder ander, gestraft als een monster. Yuu groeide zijn eerste jaren op bij zijn vader en stief moeder. Zijn ware moeder heeft hij nooit lag gekend sinds zij al snel overleed. Zijn vader zag hem als een kind van de duivel en noemde hem ook regelmatig zo. 

ze waren bang voor hem en zijn stief-moeder heeft zelfs geprobeerd om hem, samen me haar, in het vuur te verbranden. Maar dit zorgde er alleen maar voor, dat het gebouw in brand vloog. Zijn beide ouders stierven aan deze brand, maar Yuichiro werd gered dooreen mysterieuze man, die hij zich nu waarschijnlijk niet meer herinnerd. 

Deze man, bracht hem naar een soort weeshuis. Technisch gezien was het ook een weeshuis, waar kinderen verbleven tot iemand van de Imperial Demon Army een kindje oppikte en ze het beeld gaf van een nieuw gezin, terwijl ze eigenlijk meegenomen werden voor experimenten.

De meeste overleefde dit dan ook niet. degene díe het overleefde, verloren hun geheugen en werden terug gestuurd naar het weeshuis. 
Banner:

.
Yuki<3
Chill :33
Yukii^^
Yuki~
Met haar haar vast
these two are killing me X.X
Pigtails <3
Sugoii! *v*
:33
Normal clothes ^^
Naam:Hyakuya Amane Yukiko
Bijnamen:Yuki, Yuki-chan
Geslacht:Vrouwelijk
Wezen:'Menselijk'
Rank:Special Private
Organisatie:Moon Demon Company
Team:Shinoa's Squad
Positie:Verdediging
Wapen:dolk/rapier
Demon:
Orochi,
 een mannelijke demon van minstens 1200jaar oud.  Hij is een sterk en sadistische demon met wiens kracht gemeten kan worden als die van een 5e progenitor, wanneer hij zijn volledig los laat van zijn limieten. Zijn phygische vorm is een dolk, die door zijn drager kan veranderen in een rapier zwaard.  (zoals Shinoa’s scythe kan veranderen in een ‘sleuteltje’) Orochi is erg eigenwijs, sluw en gebruikt andere voor zijn eigen vermaak)
Bio:
Yuki is een van de kinderen van het Hyakuya weeshuis. Ze was 7jaar toen zij en haar broer Yuichiro, afgezet werden bij het weeshuis nadat hun ouders door het lint gegaan zijn. Terwijl hun vader Yuki’s broer probeerde te vermoorden, noemde hun stiefmoeder hem een demon kind voordat ze zichzelf en hem, in het vuur probeerde te verbranden.  Yuki heeft nooit haar echte moeder gekend sinds deze gestorven is vlak na haar geboorde. 


Yuki is een erg verlegen en onzeker meisje die haar tijd nodig had om zich helemaal thuis te voelen in het Hyakuya weeshuis. Al hoewel, ze zich meteen aangetrokken voelde naar een van de kinderen. Misschien omdat hij de oudste was en iedereen een gevoel van bescherming gaf, of omdat hij gewoon iets betoverend had, wat haar aandacht al vanaf het eerste moment trok. 
Een virus brok uit en samen met de andere kinderen werd ze naar de ondergrondse vampieren staf gebracht. Ze leefde als een soort vee door dagelijks haar bloed te doneren aan de vampiers. Ze begon de vampiers te haten, wat vooral kwam door hoeveel invloed haar broer, Yuichiro had op haar. Al zijn uitbranding, staan nog altijd op haar netvlies gebrand. Toch bleef ze vrij kalm, omdat haar wees broer een plan in gedachte had. Yuki groeide hierdoor alleen maar meer naar hem toe en uiteindelijk was ze erg afhankelijk van hem. Hij verwende haar altijd iets meer dan de andere, maar door haar jonge leeftijd vond ze dit nooit echt erg. 


Uiteindelijk probeerde ze uit de vampieren stad te vluchten en werden de meeste kinderen gedood. De laatste blik op de familie, staat nog steeds in haar achterhoofd gegraveerd. Ook heeft ze een soort van trauma, doordat de vampier haar diep in haar nek gebeten heeft. Hierdoor beginnen haar handen en benen te trillen, zodra ze een vampier bloed ziet drinken vanaf de huid of als ze er alleen nog maar aan denkt. 


Nu woont ze, net als haar broer, in de dormen van de Blood Moon Company en is ze vast beraden om revanche te nemen op de vampiers voor het doden van hun familie. Bij nu, is Yuki opgegroeid tot een onafhankelijke tiener die nog altijd veel om haar broer en vrienden geeft. Ze leeft hier en daar nog erg veel in het verleden, waardoor ze nog altijd last heeft van nachtmerries en haar angsten.
Banner:
.
Mama Krul :33
Met Mahiru
*patpat*
Met Mika
Naam:Krul Tepes
Bijnamen:Mama Krul :33
Gespeeld door:Me
Geslacht:Vrouwelijk
Wezen:Vampier
Rank:Derde Progenitor
Vampier Koningin van Japan
Organisatie:Japans vampier leger
Team:Krul's Squad
Positie:---
Wapen:---
Demon:---
Bio:Krul is een van de eerste vampiers. Ze is een derde ranks progenitor, en deelt de titel met Lest Karl, vampier koning van Duitsland en Gabel Parthe, van wiens land nog niet bekend is. 

Net als elke vampier, was Krul ooit nog een mens. En groeide samen op met haar oudere broer Ashera. Hun beide werden veranderd in een vampier door het bloed van de eerste progenitor, de eerste vampier. Maar al snel, werd Ashera iets aangepraat en ging hij met de eerste progenitor mee om een contract te leggen in een vervloekt wapen. 

Sinds haar broer haar verlaten had, is Krul niet meer wie ze was. Ze is nog steeds een vampier en een lid van de progenitor's raad. Nog voor dat de apocalyps uitbrak, leerde ze Hiiragi Mahiru kennen. Ze legde een contract met haar en veranderde haar in een vampier door haar, Krul's eigen bloed te laten drinken. 

Krul was daardoor al eerder bekend met het Owari no Seraph project, wat waarschijnlijk de reden is dat ze Mikaela heeft gered. ómdat ze Mikaela gered heeft, heeft ze een soort van moeder rol over hem gekregen. Al ziet ze hem meer als een bediende. 
Toch, is Krul de enigste vampier die Mikaela kan vertrouwen, juist ómdat ze hem de kans gaf om Yuichiro op te pikken om van de vampiers te vluchten. 
Banner:
.
The Feels Q.Q (omdat Guren's vader klopte hem ook altijd op zijn hoofd QmQ)
Vroeger met lil Shinoa
Men in Black
this pic <3
:33
the feels QmQ
No words for it QmQ
Naam:Ichinose Guren
Bijnamen:'Branch child' aka, aftakkeling van de Hiiragi's / Papa Guren :33
Gespeeld door:Me
Geslacht:Mannelijk
Wezen:Namanari
Rank:Luitenant Colonel 
Organisatie:Japanese Imperial Demon Army (Leitenant Colonel)
Moon Demon Company (Leider)
Team:Guren's Squad
Positie:Aanvaller
Wapen:Katana
Demon:Mahiru-No-Yo
Bio:Guren is de mannelijke hoofdpersonage van het verboden liefdes verhaal. Als sinds kind was hij al aangewezen als het nieuwe hoofd van de Ichinose Clan en was hij strikt verboden om om te gaan met de Hiiragi dochter, Mahiru. Maar, omdat ze hem steeds zelf opzocht, viel hij alleen maar dieper in de val van haar schoonheid. Tot hij zich er niet meer uit wist te halen. Hij was niet meer te redden toen Mahiru hem al compleet in haar macht had. 

Hij werd dan ook liefdevol opgevoed door zijn vader, Ichinose Sakae. Die alle beledigingen, klappen en stoten met liefde opving, om Guren te beschermen. Het was dan ook, een verboden liefde. Zijn vader was als een soort hond die rende wanneer de Hiiragi's het wilde. Hij hield er niet van om te vechten en wilde enkel en alleen zijn zoon beschermen. 

Op zijn 16e ging Guren naar de Eerste Shibuya's hoge school, die onder leiding was van de Hiiragi Familie. hij leerde Hiiragi Kureto kennen, die de voorzitter was van de raad van de school. Voor wie hij klusjes deed, wanneer Kureto het hem vroeg. Net als Guren's vader. 

Toch is Guren anders dan zijn vader, op school keek men naar hem neer, zonder zijn ware kracht te weten. Guren hield zich dan ook altijd in, ving alle klappen op en werd regelmatig in elkaar geslagen door mede studenten, met onder anderen Hiiragi Seichiro. Behalve Hiiragi Shinya, Norito Goshi en Mito Jujo, leerde hij een mysterieuze man kennen, die zich noemde als 'Saito.' Deze man, was het hoofd van de brotherhood of the thousand nights. Na die ontmoeting, ontdekte hij, dat Mahiru al lang niet meer degene was voor wie hij 10 jaar geleden gevallen was. 

Tijdens zijn tocht, om haar terug te krijgen, vond hij een bepaald zwaard en legde zijn eerste contract met een demon die luisterde onder de naam 'Noya.'
Noya was een demon die hem altijd probeerde om voorzich te winnen. hij probeerde hem te manipuleren om zijn eigen vrienden aan te vallen. Door Guren's lust naar kracht, is hij door Noya uiteindelijk een demon geworden, een Namanari. Waar hij nu nog steeds last van heeft. 

Kureto gaf hem uiteindelijk het bevel, om Mahiru te doden, sinds zij zich bijna compleet overgegeven had aan de demon in zich. Hier had hij maar een maand de tijd voor, een maand tot de apocalyps gebeurde. 
Tijdens een gesprek met Shinoa, vond hij haar en kon nog net haar zwaard te pakken krijgen, voordat Mahiru meegenomen werd door een groep vampiers. Dit zwaard was óok een vervloekt zwaard, met de naam; Asuramaru. 

De vampiers hadden Mahiru mee genomen en Guren had haar niet op tijd meer kunnen vinden. Kureto had dit al verwacht, maar omdat Guren voor deze missie, sterker geworden is dan ze leuk vonden. Besloot Hiiragi Tenri, om Guren's vader van het leven te beroven. 

Hij werd onthoofd op live tv. Net nadat Guren hem nog voor een laatste keer kon omhelzen. Guren had hier geen uitspraak over en hem nor Sakae, kon de Hiiragi's stoppen. Ook Kureto niet, die in het begin al niet mee gestemd had om Sakae te doden. 
Ook Shinya niet, Goshi niet, Mito niet en Guren's assistenten Sayuri en Shigure..
Banner:

.
Met Byakkomaru
Men in Black
xDDDDD
xDD
Byakkomaru<3
Naam:Hiiragi Shinya
Bijnamen:---
Gespeeld door:Me
Geslacht:Mannelijk
Wezen:Menselijk
Rank:Majoor Generaal
Organisatie:Japanese Imperial Demon Army
Moon Demon Company (onderbevelhebber)
Team:Guren's Squad
Positie:Sniper
Wapen:Geweer
Demon:Byakkomaru
Bio:Hiiragi Shinya, die officieel een geadopteerde zoon is. Shinya had meegedaan aan een competitie, een proces, die hij als laatste voltooit had. toch werd hij uitgekozen en in de familie opgenomen, om later met Mahiru het huwelijk in te gaan. Maar, meteen de eerste keer dat hij Mahiru leerde kennen, vertelde ze hem dat et niks zou gaan worden. Dat ze verlieft was op een ander. Ze vertelde hem haar verhalen en Shinya werd meteen geïnteresseerd in Guren.

Toen ze op dezelfde school zaten, liet hij hem dan ook niet met rust. hij wilde weten wie hij was, hoe sterk hij was en waarom Mahiru Guren over hem gekozen had, wat was er zo speciaal aan een Ichinose?

door de verhalen, wist Shinya vanaf het begin al dat Guren zich gewoon met zichzelf liet sollen. Dat hij zichzelf gewoon inhield. Maar toch, hadden ze het zelfde doel. Ze wilde allebei een wereld creëren, waar geadopteerde mensen zoals hijzelf, en mensen van een lage rank familie, als Guren, naar de top konden klimmen. 

Hierdoor ontstond er tussen Shinya en Guren een hechte vriendschap en vind Shinya het leuk om hier en daar wat met hem te sollen. Hij plaagt hem en maakt hem belachelijk in de klas, terwijl hij hem eigenlijk altijd al rugdekking gegeven had. Letterlijk, en figuurlijk.
Banner:


Last edited by K.Lenno.02 on Thu 27 Jul 2017, 16:01; edited 41 times in total
K.Lenno.02
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: Humanity after the Fall

Post  K.Lenno.02 on Thu 29 Jun 2017, 15:16

....
Naam:.
Bijnamen:..
Geslacht:..
Wezen:..
Rank:..
Organisatie:..
Team:..
Positie:..
Wapen:..
Demon:..
Bio:..
Banner:...
K.Lenno.02
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: Humanity after the Fall

Post  shirley on Fri 30 Jun 2017, 16:41

just becouse
klik
Naam:Miku hyakuya
Bijnamen:Miku-chan
Geslacht:vrouw
Wezen:'menselijk'
Rank:Special Private
Organisatie:Moon Demon Company
Team:Shinoa's Squad
Positie:aanvaller
WapenEpee Double (Double Sword)
Demon:Crimson
een mannelijke demon van minstens 1200jaar oud.  Hij is een sterk en irritante demon die zich zwak en aardig voordoet maar eigenlijk met je aan het solle is in het begin laat hij dat niet merken maar maakt het je daarna erg moeilijk en haalt de meest slechte herinneringen bij je naar boven. zijn kracht gemeten kan worden als die van een 4e progenitor, wanneer hij zijn volledig los laat van zijn limieten. Zijn phygische vorm is een armband, die door zijn drager kan veranderen in een Epee Double sword
Bio:Miku is een van de kinderen van het Hyakuya weeshuis. Ze was 5 jaar toen zij en haar broer terecht kwamen bij het weeshuis Toen Miku een kind was, mishandelde zijn ouders haar en haar broer. Uiteindelijk werden ze "moe van haar broer en haar" en gooide hun ouders ze uit een bewegend voertuig


Miku is een erg aardig,slim maar sterk van karakter meisje die haar tijd nodig had om zich thuis te voelen in het Hyakuya weeshuis. maar zich al snel toetrok naar haar broer en veel van hem probeerde te leren
 
Een virus brok uit en samen met de andere kinderen werd ze naar de ondergrondse vampieren stad gebracht. Ze leefde als een soort vee door dagelijks haar bloed te doneren aan de vampiers. Ze begon de vampiers te haten en te verachte 


Uiteindelijk probeerde ze uit de vampieren stad te vluchten en werden de meeste kinderen gedood. De laatste blik op de familie, staat nog steeds in haar achterhoofd gegraveerd. Ook heeft ze een soort van trauma doordat ze haar broer dood zag gaan en ze verplicht van hem door moest rennen 


Nu woont ze  in de dormen van de Blood Moon Company en is ze vast beraden om revanche te nemen op de vampiers voor het doden van hun familie. Bij nu, is Miku opgegroeid tot een onafhankelijke tiener die nog altijd veel om haar broer en vrienden geeft. Ze leeft hier en daar nog erg veel in het verleden, waardoor ze nog altijd last heeft van nachtmerries en haar angsten. toch probeert ze iedereen te helpen en bij te staan voor haar grote broer die zich heeft opgeoffert 
Banner:
.
:33
aww :33
the feels QmQ
Met Kiseki-O
Naam:Kimizuki Shiho
Bijnamen:Stomme telefoonpaal
Gespeeld door:Shirley
Geslacht:Mannelijk
Wezen:Menselijk
Rank:Special Private
Organisatie:Moon Demon Company
Team:Shinoa's Squad
Positie:Aanvaller
Wapen:Twin blades
Demon:Kiseki-O
Bio:Shiho's zusje, Mirai, werd tijdens de apocalyps toch besmet met het virus. Zelfs wanneer ze jonger was dan 13. Ze werd besmet, maar overleefde het wel. Naja, sinds die dag is ze ziek in bed. 

Shiho en zijn zusje zijn dan ook allebei proefkonijnen geweest voor het Owari no Seraph experiment. 
Nog voordat Shiho zich aansloot bij het leger, moest hij voor zichzelf en zijn zusje zorgen. Wat waarschijnlijk de reden geweest is waarom hij op jonge leeftijd al wist hoe hij moest auto rijden. 
Banner:
.
Yoichi :33
Gekkoin's speciale vaardigheid
Met Gekkoin
... wut?
Met Lucas
Naam:Saotome Yoichi
Bijnamen:--
Gespeeld door:Shirley
Geslacht:Mannelijk
Wezen:Menselijk
Rank:Special Private
Organisatie:Moon Demon Company
Team:Shinoa's Squad
Positie:Sniper
Wapen:Pijl & Boog
Demon:Gekkoin
Bio:Yoichi is eigenlijk een van de grootste verassingen. Yoichi heeft een lieve en zoete uitstraling, maar van binnen is hij eigenlijk helemaal weg verbitterd. Alhoewel.. 

Yoichi's oudere zus Tomoe is gedood door een paars harige vampier, wie hij later kent onder de naam 'Lacus Welt.' Sinds deze dag is hij eigenlijk precies zoals Yuichiro. Hij gedraagt zich aardig en behulpzaam naar zijn vrienden toe, en dit meent hij dan ook oprecht. 

Maar diep van binnen, wilt hij niks liever dan wraak nemen en Lacus de pijn laten voelen als die hij hem heeft laten voelen met het doden van zijn zus. Hij wilt hem neer steken, martelen of eerlijk gezicht laten branden in de helse zon.

Maar.. de anderen mogen hier niks van weten..
Banner:
.
Los haar
:33
.. Litterally xDD
Met Crowley & Lest Karr
weer los haar xD
Naam:Ferid Bathory
Bijnamen:---
Geslacht:Mannelijk
Wezen:Vampier
Rank:Sevende Progenitor
Organisatie:Japans vampier leger
Team:Ferid's Squad
Positie:---
Wapen:Eerste klas Zwaard
Demon:---
Bio:Ferid is een vampier die ondanks zijn rank, al een lange tijd mee gaat. Hij is een vampier geworden, door het bloed van een tweede progenitor, een man die zich toen de tijd noemde als 'Rigr Stafford.' Ferid ziet deze man dan ook compleet als een soort vader figuur, ondanks dat hij Ferid verlaten had omdat hij niet aan zijn verwachtingen voldoende. 

Enkele eeuwen later, heeft Ferid zelf een mens verandert naar een vampier. De Dertiende Progenitor Crowley Eusford. Maar, smil dat hij was, heeft hij niet zijn eigen bloed gebruikt. Ferid forceerde hem om het bloed van Rigr Stafford te drinken, de tweede progenitor. Wat Crowley de dekmantel geeft als een dertiende progenitor, maar eigenlijk de kracht heeft als een sevende progenitor, net als Ferid zelf. dit maakt hun dan ook soort van 'broer' figuren naar elkaar. 

Ferid was door Rigr Stafford, al snel op de hoogte van wat er tussen de mensen speelde. Hij leerde Guren dan ook al kennen toen hij nog op school zat. En sinds Ferid erg veel houd van sluwe spelletjes spelen, heeft hij al die tijd contact gehouden met hem om informatie van beide kanten uit te wisselen. 

Ook is het bekend dat net als Crowley, Ferid beschikt over het bijzondere 'Michaela' gen, wat erg zeldzaam is sinds het maar een van de tien miljoen jongens overkomt. Maar na de apocalyps, is het bijna nog onmogelijk om zo iemand te vinden. Wat het veder precies is, is nog onbekend. 

Crowley heeft bevestigt, dat Ferid erg geliefd is van het bloed van jonge kinderen. Wat dan ook de reden is dat hij jonge kinderen in zijn landhuizen uitnodigt om hem hun bloed te laten drinken, in ruil voor goed eten. Hij doet dit dan ook schaamteloos, tot er bijna geen druppel meer in hun kleine lichaampjes over is. Hij laat ze uitrusten en weer op kracht komen door eten, terwijl hij in zijn gedachte al nieuwe 'spelletjes' voorbereid. Zo geeft hij deze kinderen de kans om door zijn huizen rond te lopen en wapens te stelen om vervolgens een poging te doen om uit de vampier stad te komen. Wat Ferid altijd al van te voren uit gewerkt heeft en de kinderen eigenlijk alleen maar dieper in zijn val lokt.
 
Banner:
.
Met Rene & Lacus
Kitty <3
Zn oren
can i protect this angel please? QmQ
:33
Naam:Hyakuya Shindo Mikaela
Bijnamen:Mika, MikaNii
Geslacht:Mannelijk
Wezen:Vampier
Rank:Nobel
Organisatie:Japanse vampier leger
Team:Krul's Squad
Positie:Stads wachter
Wapen:Eerste klas zwaard
Demon:---
Bio:Mikaela is sinds kleins af aan al een bijzonder geval, tenminste, als hij zijn moeder moet geloven. Mikaela is de zoon, van een Russische man en een Japanse vrouw, wat de reden is van zijn aparte uitstraling. Maar, ik durf te wedden dat hij liever 2 andere ouders had.

Mikaela's moeder, heeft hem altijd bijzonder gevonden en vertelde hem, dat zijn naam een bijzondere betekenis had. Maar wat dat precies was, heeft ze hem nooit verteld. Ze was lid van een bepaalde groep, wat waarschijnlijk de Hyakuya sectie was geweest. Ze geloofde, dat Mikaela een engel was, gestuurd door god en verloor zichzelf door deze gedachtes. Ze werd gek.. krankzinnig

Mikaela's vader, was zoals de verhalen gaan ook geen pretje. Nadat zijn vrouw zich bij de Hyakuya Sectie aansloot, begon hij te drinken. Hij werd een zware alcoholist en sloeg Mikaela wanneer hij maar de kans had. Maar zelfs dan alle stoten die hij opving, bleef Mikaela hem vertellen dat hij van hem hield.

Zijn moeder keek ook niet om van zijn gehuil en zijn wonden en leek er totaal niks om te geven. Zelfs, wanneer ze hem uit een 120km/h rijdende auto gooien. Ook zijn vader, die achter het stuur zat, stopte niet toen Mikaela huilde en hun smeekte om hem niet achter te laten. Uiteindelijk, heeft hij dronken achter het stuur gezeten en is (nadat ze Mikaela uit het raam gegooid hadden) tegen een boom aan gereden, wat geen van Mikaela's ouders overleefde. 

Mikaela was een van de eerste kinderen die in het weeshuis werden opgenomen. Ook was hij de enigste die Ferid aanbood om hem zijn bloed te drinken, in ruil voor beter eten. Mikaela heeft er na de hand ingezien, erg veel spijt van, niet alleen dat hij dit gebruikt had om Ferid's geweer en kaart te stelen. En zo zijn familie de dood in gestuurd heeft, maar ook omdat hij in helse pijn was, steeds nadat Ferid zijn bloed gedronken had. Het eten dat voor hem alleen bedoelt was, verborg hij altijd in zijn kleren om het stiekem mee te nemen naar huis, om het aan de kinderen te geven. 

Door de experimenten, is Mikaela zijn vertrouwen in de mens verloren. Maar ook in de vampieren die zijn familie gedood hebben. Toch, veranderd hij steeds meer in een complete vampier, waarbij hij zijn menselijkheid verliest. Hij verrekt geen spier bij de gedachten van zijn uitgemoorde familie. Ja, hij heeft spijt, maar reageert niet als Yuichiro die razend word wanneer hij Ferid ziet. Zoals gezegd word, verliest hij zijn gevoel voor zijn familie, Maar is hij in staat om zich vast te houden aan zijn gevoel voor Yuichiro en om hem naar een plek te krijgen, waar mensen, vampiers en engelen hun niet kunnen vinden.. 

Het is bevestigt dat ook Mikaela beschikt over het 'Michaela' gen, waar hij zelf nog niks van af weet en wat nog niet precies duidelijk is, wát het eigenlijk inhoud.
Banner:
shirley
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Humanity after the Fall

Post  K.Lenno.02 on Sat 01 Jul 2017, 23:07


Steeds weer wanneer Yuki haar ogen sloot, ziet ze alles weer helemaal voor zich. Ze zie de glimlachende gezichten van haar vrienden, haar familie, haar.. 'MikaNii, zodra we buiten zijn, wil ik-!' herhaalde ze haar eigen woorden van tóen in haar gedachten en herinnerde zich hoe híj haar toen de tijd stopte en haar vertelde om het te bewaren voor wanneer ze werkelijk buiten waren. Alhoewel.. die dag eigenlijk nooit meer kwam..
'Mikanii.. zodra we buiten zijn, wil ik..' ".. je iets vertellen.." voegde ze stilletjes toe aan haar gedachtes. "Hyakuya Yukiko! wat ben je daar aan het mompelen?!" bracht de stem van de leraar haar weer terug naar de realiteit. De realiteit van vandaag, bewolkt met kans op regen terwijl Miku en Yuki samen in de klas waren. Ze keek op en lied haar hoofd eventjes hangen. "Het spijt me meneer!" riep ze, "ik was gewoon.. een beetje.. in mijn gedachtes verloren!" Vertelde ze de waarheid. "Ugh, goed dan. Hou je aandacht bij de les als je blieft!" zie hij voordat hij zich weer terug draaide naar het bord en veder ging met zijn uitleg. Yuki leek even naar haar lege schrift, waar nu eigenlijk alle aantekeningen van de uitleg in zou moeten staan. Ze zou het nu toch al niet meer kunnen volgen. Ze ruste haar armen op haar tafel en legde haar hoofd er op, om zo stilletjes door het raam naar buiten te kunnen staren.
K.Lenno.02
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: Humanity after the Fall

Post  shirley on Sun 02 Jul 2017, 14:04


even keek ze op naar yuki die door de leraar werd aan gesproken over dat ze bij de les moest blijven stilletjes legde ze haar aantekening van de vorige uit leg op haar tafel zodat ze niets zou missen. Even vloeide haar gedachte naar buiten waar door ze moest denken aan haar grote broer ze was vast beraden net zo te worden als hem en te helpen waar ze kon ze zou nooit meer zo zwak zijn als die ene dag.
shirley
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Humanity after the Fall

Post  K.Lenno.02 on Sun 02 Jul 2017, 15:20


ze keek op toen er plotseling een papiertje op haar tafel gelegd werd en keek opzij naar Miku. "Oh, dank je," fluisterde ze achter haar hand naar haar zus, luid genoeg voor haar om te horen maar te zacht voor de leraar om het juist niet te horen. Ze keek even omlaag naar het blaadje en begon de aantekeningen over te schrijven in haar eigen schrift, door gebruik te maken van allemaal verschillende kleuren markeer stiften en pennen. Ze heeft sinds klein haar meeste tijd besteed aan tekenen en kleuren, wat dan ook terug te zien was in haar kleurrijke aantekeningen, wat eigenlijk geen toegevoegde waarde had behalve dat het er beter verzorgt uitzag, dan de aantekeningen van Yuichiro
K.Lenno.02
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: Humanity after the Fall

Post  shirley on Thu 13 Jul 2017, 00:15

Miku 

Ze keek even richting Yuki die haar aantekeningen aan het over schrijven was even wilde haar eigen gedachte weer afdwalen totdat de leraar aangaf dat de les voorbij was dat betekende dus dat ze vandaag klaar waren met school en naar yuu-chan en de rest konden gaan ze stond langzaam op van haar tafel en pakte haar spullen in. Even keek ze naar Yuki en ging achter haar staan om haar te knuffelen "yuki~-chan de school dag is over laten we naar de rest gaan ne?"
shirley
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Humanity after the Fall

Post  K.Lenno.02 on Thu 13 Jul 2017, 15:13


Ze was nog stilletjes wat doodles in haar schrift aan het tekenen voordat ze over haar schouder om keek naar Miku. Ze knikte, "laten we dat doen voordat hij-" begon ze voordat er een groep klasgenoten naar ze toe liepen. "Miku-chan~ Yuki-chan~ gaan jullie mee ijs halen op de terug weg?" vroegen ze aan hun. "sorry, we gaan eerst kijken of onze broer nog leeft. Misschien een andere keer," zei zei, vergeleken met Yuichiro, was het niet zo dat hun ook geen vrienden konden maken. Ze draaide zich nog even om naar Miku toen het groepje weer weg gegaan was. "laten we gaan," zei ze voordat ze rustig opstond en het lokaal uitliep. Het andere lokaal was dan ook niet zo ver weg en al snel hoorde ze stemmen uit het lege lokaal komen

Hiiragi Shinoa
"Luitenant Colonel Guren vertelde me dat je nog jong was. Je familie is gedood door vampieren en nu kan je niet meer normaal omgaan met andere, behalve van je twee overgebleven zusjes," vertelde het paars harige meisje toen ze aan Yuichiro zijn tafel stond. "Waarschijnlijk komt dit door het feit dat je bang bent om iemand te verliezen wanneer je goed bevriend met ze word." "Uhm, het spijt me, is er iets aan de hand?" hoorde ze toen een zachte stem en keek om naar een zwart harig meisje. "als je het over de duivel hebt," trok shinoa haar schouders op voordat ze van Yuu zijn tafel weg danste, "niet persoonlijk, ik was jullie broer gewoon aan het vertellen dat hij bang is om vrienden te maken, niet dat jullie twee daar last van hebben."


Yuu zuchtte rustig voordat hij eindelijk van zijn plek op stond. "Kunnen we hier over op houden?" zei hij op een klagende toon, "Ik heb hier helemaal geen zin in. Terwijl je hier tegen me aan het praten ben, had ik minstens twee vampiers kunnen doden!" zei hij misschien iets te zelfverzekerd zonder zijn ware kracht überhaupt te kunnen hebben getest. "Maar zolang die idioot me niet wilt laten aansluiten in de uitroeiingseenheid, moet ik mijn tijd verdoem met jou." Hij gooide zijn tas over zijn schouder en keek shinoa nog eventjes aan, "Hoever kijkt hij eigenlijk op me neer..?" vroeg hij zichzelf toen zachtjes terwijl hij zijn ogen nog op Shinoa geplakt had


Last edited by K.Lenno.02 on Thu 27 Jul 2017, 16:02; edited 3 times in total
K.Lenno.02
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: Humanity after the Fall

Post  PuddingMonster on Sun 23 Jul 2017, 22:31

Shinoa Hiiragi
Naam:Shinoa Hiiragi
Bijnamen:..
Geslacht:Vrouwelijk
Wezen:Mens
Rank:Sergeant
Organisatie:Moon Demon Company
Team:Shinoa Squad
Positie:Midden
Wapen:Zeis
Demon:Shikama Doji
Er is niet meer gekend dan het feit dat door een experiment van Shinoa's vader Shikama Doji sinds Shinoa's geboorte in haar zat.
Bio:Shinoa is als jongste geboren in de Hiiragi familie. Net zoals haar zus Mahiru heeft haar vader in een soort experiment een kind proberen krijgen met een vrouw overgenomen door een demon en was Shinoa met Shikama Doji in haar geboren. Door deze last nam haar oudere zus Mahiru Shikama Doji over voor een tijd tot ze eraan bezweek en Guren vroeg Shikama Doji terug aan Shinoa over te brengen. Omdat haar zus altijd aardig tegen haar was had Shinoa als kind hoog aanzien van haar. Al van kleins af is haar persoonlijkheid zoals het nu is: speels in een zin, wat sarcastisch, hoewel ze vaak gewoon doet wat ze wil doen ongeacht de consequenties. Soms komt dat in een soort grap om de andere in een verkeerd licht te brengen, zoals ze Guren toen ze kind was ooit als pedofiel te laten lijken. Shinoa vertrouwt niet steeds wat de Hiiragi familie doet en probeert zelf ook op haar eigen geheimzinnige manier aan informatie te geraken. Ze voelde zich nooit echt aanhankelijk aan iemand, maar in haar squad zorgt ze steeds zo goed ze kan voor ieder van de leden.
Banner:
Gemma Tyrone
Naam:Gemma Tyrone
Bijnamen:Gorilla
Geslacht:Vrouwelijk
Wezen:Mens
Rank:Kolonel
Organisatie:Moon Demon Company
Team:Guren squad
Positie:Verdediging
Wapen:Schild
Demon:Yanai, een demon die grotendeels emotieloos blijft en altijd elegant lijkt te zijn. Hoewel ze emotieloos blijft, kan ze wel commentaren geven bedoeld om haar drager mentaal zwakker te maken en te laten opgeven zodat zij zou kunnen overnemen. Als wapen wordt ze een schild, waarvan de grootte kan veranderen naar hoe het nodig is, hoe groter hoe meer kracht ze opgebruikt. Op haar sterkst kan ze zo groot worden dat een hele stad bedekt kan worden, maar om daar te geraken heeft de drager ook een ongelooflijke fysieke kracht nodig.
Bio:Gemma had het geluk dat ze als kleuter niet gevonden was door de vampieren wanneer het virus uitbrak. Dat was mede doordat een volslagen vreemde die in haar wooncomplex woonde haar rustig kon houden en goed verstopt had. Door deze daad groeide ze op tot iemand die wie dan ook altijd zou willen helpen. Niet enkel door aardig te zijn en als een soort van zorgzaam moederfiguur te worden, maar ook door steeds haar brute kracht te trainen. Terwijl ze ouder werd, werd haar wil steeds sterker en hoewel haar zachtaardige moederfiguur karakter het moeilijk maakte Yanai te onderdrukken en niet onder de demon te vallen is het haar uiteindelijk gelukt. Haar karakter leidde ertoe dat het wapen waarin Yanai veranderde een schild werd en ze zo vaak mensen in haar squad kan beschermen. Binnen haar squad zelf blijft haar persoonlijkheid helemaal primeren. Ze is nooit bang om eender wie de les te lezen wanneer het nodig is en met haar opmerkingen en brute kracht wordt ze wel eens "gorilla" genoemd, wat vaak tot haar ongenoegen leidt.
Banner:
PuddingMonster
PuddingMonster
moderator

Female Aantal berichten : 14739
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: Humanity after the Fall

Post  K.Lenno.02 on Mon 24 Jul 2017, 00:49

Jaaj, spring maar in wanneer je wilt xD
K.Lenno.02
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: Humanity after the Fall

Post  shirley on Sun 20 Aug 2017, 20:57


Ze keek op naar yuki toen ze tegen de andere zij dat ze eerst naar yuu gingen en volgde haar in haar zoektocht naar yuu
shirley
shirley
Forum moderator

Female Aantal berichten : 1695
Leeftijd : 21

View user profile

Back to top Go down

Re: Humanity after the Fall

Post  PuddingMonster on Sun 18 Nov 2018, 23:46


Mijn blik naar Yuu wordt enkel nog meer een grijns. "Dat zou ik wel graag eens zien, hoe snel je écht een vampier kan doden," geef ik nog commentaar. Bij het wegstappen geef ik nog een schouderklopje bij Yukiko. "Ik zou je broer's rug maar goed in de gaten houden," breng ik er nog met een lachje vanaf, "ik weet zeker dat hij zijn hoofd zo snel verliest, een vampier zou zo vanachter kunnen komen." Aan de deur van het klaslokaal draai ik me nog even om en kijk hen aan. "Alvast veel success met jullie demon-test."


Vanover de rand van het gebouw waar we op staan bekijk ik drie kleine wit-geklede figuren in de verte. Met verrekijkers probeer ik zoveel mogelijk zicht te houden op de beweging en of er in de omgeving nog andere vampieren te vinden zijn. "Drie doelwitten in het vizier," zeg ik zacht naar de rest van de squad, "geen beweging in de rest van de omgeving. Zullen we tot actie overgaan of afwachten?"
PuddingMonster
PuddingMonster
moderator

Female Aantal berichten : 14739
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: Humanity after the Fall

Post  K.Lenno.02 on Sat 15 Dec 2018, 17:17


"als je het zo graag wilt zien kan je beter Guren vragen om me meteen in het team te zetten!" riep hij gefrustreerd toen Shinoa al begon weg te lopen. Eindelijk geplaatst worden in de frontlinie en eindelijk oog in oog te staan met de bloedzuigers, was alles dat telde. 


Yuki probeerde het gesprek te volgen, ookal was het meer Yuu die zijn zin probeerde door te drammen. Ze stapte opzij toen ze Shinoa naar de deur zag lopen en keek haar rustig aan toen ze haar het advies gaf. op wat voor manier ze het ook bedoeld had, het zwart harige meisje voelde zich er duidelijk geïntimideerd door. Niet zeer door Shinoa zelf, maar door haar laatste woorden. Natuurlijk wist ze dat een vampier zo kon opdagen, maar was dat juist niet waarom er overal grote hoeveelheid beveiliging was? Half verloren in haar gedachtes, gaf ze Shinoa een onzeker knikjeHij draaide zich om toen Gemma de vampiers benoemde en volgde de straten met zijn ogen. "Als er geen mensen in de buurt zijn, zullen ze wel ergens op uit zijn," mompelde hij zachtjes. "Kan je zien wat voor wapen ze hebben?" vroeg hij, sinds hij wist dat sterkere vampiers andere wapens hadden. Als hij dacht dat ze ze niet aankonden, konden ze beter op versterking wachten. "Ze zien er niet al te speciaal uit," Vertelde Shinya die al vanaf het begin op zijn buik aan de rand van het gebouw lag. Guren knikte terwijl hij in gedachte een plan probeerde te vormen. "Goed," zei hij uiteindelijk terwijl hij even de scheve van zijn zwaard stevig vast nam. "Laten we er snel op afgaan voordat ze de mensen bereiken," gaf hij toen eindelijk antwoord op Gemma's vraag. "Shinya, geef ons rug dekking," waren zijn laatste woorden voordat hij omlaag van het gebouw afsprong, vertrouwen op de kracht die zijn vervloekte wapen hem gaf, dat hij rustig op beide voeten neer zou komen.
K.Lenno.02
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: Humanity after the Fall

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum