PLUS ULTRA!!!

Go down

PLUS ULTRA!!!

Post  K.Lenno.02 on Mon 3 Dec 2018 - 19:30

“It's fine now. Why? Because I am here!”
- All Might ‘Symbol of Peace’
Dit verhaal begon allemaal generaties terug tot de dag dat er plotseling een lichtgevende baby geboren werd. Door de jaren heen verschenen er steeds meer mensen die over een kracht beschikken, en voor men het wist, was het paranormaal een gewoonte geworden.

Minstens 80% van de wereld bevolking beschikt over een speciale kracht, men noemt ze des tijds een ‘quirk.’ Maar in die 80% zitten ook criminelen die hun quirk gebruiken voor het slechte. Of ze nou grote plannen hebben, om gewoon een tasjes dief is.

In zo’n chaotische wereld, heb je dan natuurlijk ook helden nodig. Mensen die de bewoners helpen en hun leven op het spel zetten om de vrede te bewaren.
Deze helden, worden geschoold op een speciale en professionele academie. De U.A. Academie voor helden in opleiding. Op deze school lopen studenten die allemaal dezelfde droom hebben, het worden van een ‘Pro Hero.’

Ze krijgen lessen van de beste pro helden van het land en naast de normale reken en Engelse lessen etc. krijgen ze vooral training over het zijn van een held. Ze krijgen lessen en trainingen van redding acties maar ook lessen en trainingen van het vechten tegen een sterke tegenstander. Zo leren ze niet alleen theorie maar ook praktijk op alle fronten.

Ook krijgen ze in de eerste week al hun zelf ontworpen helden uniformen en mogen ze zelf beslissen over hun helden naam. Hierdoor krijgen ze ook meteen meer bekendheid en het gevoel van het wezen van een echte held wanneer ze op stages gaan en natuurlijk het zware eind examen waar maar 100 van de duizenden studenten (uit het hele land) kunnen slagen en zo hun officiële helden pas bemachtigen.

De studenten verblijven allemaal in het zelfde gebouw en elke klas heeft zijn eigen dorm waar iedere student zijn/haar eigen kamer heeft. Jongens en meisjes gescheiden over de gang. He school is dan ook erg beschermend over haar studenten en probeert ze zoveel mogelijk aftenschermen van de buitenwereld. Niet dat ze niet vrij zijn om de stad in te gaan of iets, maar als in hoe de hele school omringt is met een hoge muur om criminele buiten te houden.

 
Quirks
Quirks zijn dus gaves die bij iedereen uniek is. Alhoewel het voor kan komen dat broers en/of zussen deze hebben ivm hun ouders. Het kunnen grote dingen zijn, zoals het eigenlijk veranderen in een monster, of kleine dingen zoals het hebben van een staart of onzichtbaar zijn.
Quirks staan vast bij de geboorte en niemand kan een quirk kiezen of aanleren. 20% van de bevolking is dan ook ‘Quirkless’ en zijn doodnormale mensen. De mensen die een quirk hebben, merken dit pas op de basisschool. Ze worden voortgetrokken door de maatschappij (omdat ze allemaal op hun eigen manier beter/sneller of slimmer of etc etc zijn) maar elke quirk, heeft zijn eigen zwaktes

ik zal zo mijn chara's postennn :333
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: PLUS ULTRA!!!

Post  K.Lenno.02 on Mon 3 Dec 2018 - 21:35

Shouto
sad Shouto
Thinking Shouto
More Shouto
Prince Shouto <3
Angry Shouto with Quirk
Angry Shouto with Quirk & Hero clothes :p
Naam:Todoroki Shouto
Helden Naam:... Shouto
Geslacht:Mannelijk
Rol:Student
Quirk:Half&Half, Half vuur half ijs

Shouto is in staat om met de linker kand van zijn lichaam vuur te produceren en met zijn rechter kant ijs. Hij is in staat om ijs en vuur zelf te creëren en heeft hier niks anders voor nodig. 

Echter, Shouto heeft in zijn verleden besloten om zijn vuur nooit meer te gebruiken. Hij heeft het compleet uit zijn lichaam verbannen. Behalve dat zijn vuur zwak is met harde wind, komen er nog meer nadelen kijken als hij zijn vuur niet gebruikt. 
Het is namelijk zo, dat als hij teveel, of te lang zijn ijs gebruikt, dat izjn lichaam onderkoeld raakt. Zijn prestaties worden minder tot zover dat hij zijn ijs niet meer kan gebruiken en/of zijn eigen lichaam bevriest. 

zijn vuur zou er dan eigenlijk dus voor moeten zorgen dat zijn lichaamstemperatuur constant blijft. 
Ook is hij niet in staat om zijn vuur en ijs tegelijk de gebruiken
Karakter:Shouto is een erg kalm en serieus persoon. In eerste instantie is hij erg afstandelijk van iedereen en wilt hij niks met iemand te maken hebben. Dit betekend niet dat hij niet voor zijn klasgenoten klaar zal staan, wat dan ook erg tegenstrijdig is met wat hij denkt en hij eigenlijk alleen maar zijn eigen kuil graaft. Behalve zijn vertrouwensprobleem, voelt Shouto zich eigenlijk toch meer op zijn gemak bij zijn vrienden. Al zal hij dus zelf nooit snel zeggen dat ze vrienden zijn..

Ondanks dat Shouto erg intelligent is en altijd weet wat hij doet, is hij toch erg gevoelig. Mede door zijn vertrouwensproblemen. Ook kan hij soms ongelooflijk bot en koppig overkomen en iemand compleet uit zijn leven zetten als hij dat wilt. 
Achtergrond:Shouto komt uit een gezin van 4 kinderen. Hij is de jongste van drie zonen en een dochter. Alhoewel hij alleen nog met zijn vader, zus en een van zijn broers woont. Zijn oudste broer is ooit vertrokken en zijn moeder is door zijn vader mishandelt en in het ziekenhuis beland. 

Shouto's vader, is namelijk se #2 hero van het land en heeft een grote hekel aan de #1 omdat hij hem nooit heeft weten te verslaan. Zijn vader heeft quirk van vuur en was altijd erg serieus op het doorgeven van zijn quirk aan zijn kinderen. Hij noemde zijn kinderen zijn instrumenten als hij probeerde om het perfecte kind te krijgen met de perfecte quirk om de #1 hero te verslaan. Dit perfecte kind, was Shouto. Shouto's quirk bestaat letterlijk uit de quirks van zijn ouders. Het vuur van zijn vader en het ijs van zijn moeder. 

Echter ging zijn vader veder dan alleen een zoon krijgen met de twee quirks. Hij verbood hem om met zijn broers en zus om te gaan en was altijd erg streng op hem. Dit is een van de redenen dat Shouto wat afstandelijk is, meer omdat hij eigenlijk niet precies weet hoe hij met nieuwe mensen om moet gaan. Mensen die hij als zijn vrienden moet gaan zien. 

Shouto had altijd een erg goede relatie met zijn moeder, die de enigste was die hem nog een beetje liefde gaf. Niet dat zijn broers en zussen niet van hem hielden, maar hij had nooit echt de kans om met ze te spelen of iets. Toch zat Shouto's moeder er helemaal doorheen na al het geschreeuw van haar man die niet wilde dat ze Shouto zwak zou behandelen, ook al was hij nog maar een klein kind. Ze vond hem teveel op zijn vader lijken en heeft eindelijk woede kokend water over Shouto's gezicht gegooid wat staat voor het litteken op de linker kant van zijn gezicht. 

Nadat zijn vader uit woedde zijn moeder zo erg mishandeld had, dat ze nu nog steeds in het ziekenhuis zit. Besloot Shouto om zijn vader compleet achter zich te laten, en de nieuwe #1 te worden, met zijn ijs kant
Banners:


Last edited by K.Lenno.02 on Thu 6 Dec 2018 - 22:02; edited 2 times in total
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: PLUS ULTRA!!!

Post  K.Lenno.02 on Tue 4 Dec 2018 - 12:00

Klik
Hero uniform:
Klik
Klik
Naam:Aimoto 'Hoshi' Hoshino
Helden Naam:Starlight
Geslacht:Vrouwelijk
Rol:Student
Quirk:Stella heeft de quirk om het energie uit mensen, dieren en andere levende wezens te halen. Ze veranderd dit in lichtgevende sterren waarmee ze de energie ook kan overdragen naar een ander persoon of wezen. 

Echter kost het ook haar eigen energie. Steeds wanneer ze energie aftapt van een ander, tapt ze 15% van dezelfde hoeveelheid af bij zichzelf. 
Ook is ze niet in staat om zichzelf energie te geven wat ze van een ander afgetapt heeft. De enigste manier om zichzelf weer opteladen is door te slapen of door een bepaalde hoeveelheid licht van de zon, maan en/of de sterren op te nemen n de vorm van zonnenenergie. Dit gaat dus niet wanneer het (extreem) bewolkt is
Karakter:
Achtergrond:
Banners:
avatar
K.Lenno.02
WebMaster

Female Aantal berichten : 36642
Leeftijd : 22

View user profile

Back to top Go down

Re: PLUS ULTRA!!!

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum